Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2015

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης for president στη ΝΔ και το Τwitter τρολάρει

«Παρών» στη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω twitter και facebook. Λίγο μετά έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο mega όπου ευχήθηκε η Όλγα Τρέμη και ο Γιάννης Πρετεντέρης να του φέρουν γούρι στην εκστρατεία του. 

Στις αναρτήσεις με τις οποίες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του αναφέρει ότι θέτει εαυτόν στη κρίση των στελεχών, των ψηφοφόρων και των φίλων του κόμματος. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα μαζέψει τις απαραίτητες 50 υπογραφές για την υποψηφιότητά του, λέγοντας πως η πρώτη ανταπόκριση από τα μέλη του κόμματος ήταν «εξαιρετικά θερμή».
 
Όπως δήλωσε ο ίδιος, η υποψηφιότητά του είναι μήνυμα ότι μπορεί κάποιος που δεν είναι από τζάκι και δεν έχει μηχανισμούς να ονειρεύεται ηγετικό ρόλο στην κεντροδεξιά παράταξη. 

Επίσης ξεκαθάρισε ότι για να βάζει ο ίδιος υποψηφιότητα σημαίνει ότι ο Μάκης Βορίδης δεν θα κατέβει.
 
«Έχω δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι είμαι δεξιός, πιστεύω σε μια ΝΔ όπως είναι η γαλλική Δεξιά υπό τον Νικολά Σαρκοζί» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ωστόσο ότι τα όρια του κόμματος είναι από τα Δεξιά μέχρι το Κέντρο. «Μέσα στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη χωράμε όλοι, αλλά δεν μπορεί κάποιοι να ντρέπονται να λένε αυτό που είναι» πρόσθεσε.
 
Όπως ανέφερε, δεν θέλει να μιλήσει για τις ταμπέλες, αλλά για την πραγματική πολιτική. «Θέλουμε μία ΝΔ που να πραγματοποιεί ιδιωτικοποιήσεις επειδή τις πιστεύει;», διερωτήθηκε.
«Θέλω μια ΝΔ που στις επόμενες εκλογές θα κερδίσει τον Τσίπρα, γιατί η παραμονή του στην εξουσία βλάπτει τη χώρα» υποστήριξε ενώ εκτίμησε πως στις εκλογές η ΝΔ έχασε ψήφους γιατί δόθηκε η εντύπωση ότι δεν θα συγκρουστεί «με την Αριστερά του Τσίπρα». Τέλος τάχθηκε υπέρ ενός ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ.

Tvxs - 28 Σεπ 2015
__________________

To Τwitter τρολάρει τον Αδωνη...

Η πλάκα ξεκίνησε. Από τα social media. Οι χρήστες του Twitter ξεκίνησαν το τρολάρισμα στον Αδωνη - που ανακοίνωσε απόψε την υποψηφιότητα του για την ηγεσία της ΝΔ.  

Ιδου μερικά απολαυστικά tweets...
nonews- News - 28 Σεπ. 2015

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More