Παρασκευή, Μαΐου 29, 2015

#Adonis_for_presindent: Το twitter ψηφίζει Άδωνι Γεωργιάδη για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και το hashtag γίνεται trend

Οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου έχουν χιούμορ και μπορούν να αναδείξουν εκείνοι το θέμα της ημέρας. Κι αυτό σήμερα είναι η "καμπάνια" του twitter ώστε να κατεβάσει τον Άδωνι Γεωργιάδη για πρόεδρο του κόμματος.  

Πολλές φορές στο twitter αρκεί ένα ποστ για να προκαλέσει πανικό, σωρεία απαντήσεων και τελικά να κάνει μια τρολ ανάρτηση το βασικό θέμα της ημέρας, σύμφωνα πάντα με τα trends της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης για την Ελλάδα. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα και με το #adonis_for_president που λέγε, λέγε έγινε το πιο δημοφιλές θέμα την Παρασκευή στο διαδίκτυο. Οι χρήστες του διαδικτύου, παρά τους διάφορους δελφίνους στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας επιλέγουν τον κ. Γεωργιάδη για την κούρσα της διαδοχής.

Από πρόεδρος, πρωθυπουργός και έπειτα πλανητάρχης, αναφέρει σε ένα από τα ποστ κάποιος χρήστης και τα περιπαικτικά σχόλια δίνουν και παίρνουν. Πάντως ο βουλευτής έδειξε να μην ενοχλείται από το θέμα, απάντησε λέγοντας πως καλή η πλάκα, όμως ζήτησε να λήξει γιατί η χώρα έχει σοβαρά προβλήματα.

Δείτε τα πιο αστεία ποστ για το θέμα: >>ΕΔΩ

πηγή: news247

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More