Πέμπτη, Απριλίου 30, 2015

Ο Σημίτης έπαθε Αλτσχάιμερ - Του Λάκη Μπέλλου


♦ Φόρος για όσους μένουν σε νησιά, σε ξενοδοχεία από τριών αστέρων και πάνω. Αστραπιαία τη νύχτα όλα τα ξενοδοχεία έγιναν δύο αστέρων.

♦ Το πρωί τηλεφώνησα σε ξενοδοχείο και μου είπαν ότι είναι μηδέν αστέρων.

♦ Υπάρχουν πια και ξενοδοχεία -5 αστέρων.

♦ Πάνω από 70 ευρώ οι συναλλαγές στα νησιά με πιστωτική κάρτα. Μα καλά, δεν ξέρουν ότι έχουν κόψει όλες τις πιστωτικές κάρτες; Οπότε, τέρμα οι διακοπές σχεδόν για όλους.

♦ Αν είναι χρεωστικές οι κάρτες, κάποιος να τους πληροφορήσει ότι 10.000.000 λογαριασμοί έχουν υπόλοιπο 0 έως 0,75 ευρώ.

♦ Ακυρώνεται η επαναφορά της 13ης σύνταξης στους μικροσυνταξιούχους. Γιατί, ποιος πίστευε ότι θα επαναφερθεί για να ακυρωθεί;

♦ Δεν ήταν βλάβη του ΔΙΑΣ η καθυστέρηση 2-3 ωρών στην καταβολή των συντάξεων. Στρες τεστ της κυβέρνησης ήταν για το πόσο αντέχουν με κομμένη σύνταξη. Δεν είναι σχόλιο δικό μου. Του Μπάμπη στον ΣΚΑΪ είναι.

♦ Ο Κυριάκος διαμαρτύρεται έντονα για διορισμούς συγγενικών προσώπων στα υπουργικά γραφεία. Είναι το μόνο σπορ που δεν ξέρει το Μητσοτακέικο.

♦ Και οι Συριζανέλ καλά κάνουν. Πρώτα προσέχεις τους δικούς σου και μετά τους άλλους. Μπατζανάκηδες, πεμπτοξάδερφους.

♦ Η μόνη κατανοητή ανακοίνωση που έβγαλε ο Βαρουφάκης ως υπ. Οικονομικών είναι αυτή για τα Εξάρχεια.

♦ Με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε και δεν έγινε. Μόνο το μενού δεν έγραφε και πόσο ήταν ο λογαριασμός. Και πόσο πουρμπουάρ άφησε.

♦ Πιο εύκολη για τον Γιάνη είναι η έξοδος από το ευρώ παρά η έξοδος στα Εξάρχεια.

♦ Η Μπιλντ έγραψε ότι τρεις-τέσσερις ώρες έτρωγε ο Γιάνης μέχρι επιτέλους να φανούν οι αντιεξουσιαστές.

♦ Πώς κυκλοφορεί ο Βαρουφάκης χωρίς ασφάλεια; Κυκλοφορεί με τη Δανάη, τι τους θέλει τους υπόλοιπους;

♦ Στην 5η θέση κατρακύλησε στη δημοφιλία ο Σαμαράς, ο οποίος δίνει μάχη σώμα με σώμα με τον Λεβέντη.

♦ Συγκινητικές στιγμές στο εφετείο, όπου συναντήθηκαν μετά από χρόνια ο Ακης με Σημίτη, Βενιζέλο, Βάσω. Η είδηση που βγήκε είναι ότι ο Σημίτης έχει πάθει Αλτσχάιμερ.

♦ Ο κατηγορούμενος είπε δυνατά και χαρούμενος «καλημέρα σε όλους», στους συντρόφους με τους οποίους έζησε αξέχαστες στιγμές.

♦ Ετεινε ο Ακης το χέρι του στον Σημίτη λέγοντας: «Πρόεδρε». Ο πρώην πρωθυπουργός τού έτεινε το χέρι ανέκφραστος και φάνηκε καθαρά ότι δεν θυμόταν καθόλου ποιος είναι ο ασπρομάλλης κύριος που είχαν φάει ψωμί κι αλάτι μαζί.

♦ Μετά ο Τσοχατζόπουλος έτεινε το χέρι στον Βενιζέλο, λέγοντάς του «Γεια σου Βαγγέλη». Εκείνος, γυρίζοντας το βλέμμα του αλλού, απάντησε ψυχρά «Γεια σου Ακη». Του απάντησε πιο ψυχρά από το να απαντούσε στη Ζωή.

♦ Η Βάσω είναι σε αρίστη κατάσταση γιατί συνομίλησε κιόλας με τον Ακη.

♦ Ο Παπαντωνίου δεν πήγε στο εφετείο. Δίδασκε -λέει- σε Πανεπιστήμιο στο Πακιστάν και τους έλεγε ότι το Χρηματιστήριο στο Ισλαμαμπάντ θα ξεπεράσει τις 7.000 μονάδες.


πηγή:  efsyn.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More