Ντόπιο γάλα, υψηλής διατροφικής αξίας, σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή
και σε συσκευασία πρωτοποριακή, υπόσχεται για τη Ρόδο και την Κω, η
εταιρεία Παντελής Κουγιός ΑΕΒΕ, που από το 2014 υλοποιεί επένδυση ύψους
τριών εκατομμυρίων ευρώ για τη δημιουργία εργοστασίου παστερίωσης και
τυποποίησης γάλακτος.
Το εργοστάσιο θα λειτουργεί υπό την ομπρέλα της νέας εταιρείας που φέρει την ονομασία Λίμπερ, με επικεφαλής του εταιρικού σχήματος τον κ. Παντελή Κουγιό.
Ο ίδιος, με δηλώσεις που έκανε σήμερα στον παλμό εξήγησε ότι «το γάλα θα προέρχεται από ντόπιες κτηνοτροφικές μονάδες, τις οποίες υποστηρίξαμε οικονομικά για την αγορά νέου ζωϊκού κεφαλαίου».
Ο κ. Κουγιός τόνισε ότι «όλα λειτουργούν ως αλυσίδα και εμείς επενδύσαμε στους παραγωγούς για να μπορούμε στη συνέχεια να έχουμε καθημερινά υψηλής ποιότητας φρέσκο γάλα».
Η δοκιμαστική λειτουργία του νέου εργοστασίου θα ξεκινήσει τον Απρίλιο και από τον Μάιο, το νέο φρέσκο γάλα, αλλά και το φρέσκο γιαούρτι της εταιρείας Λίμπερ, θα βρίσκεται σε όλα τα ράφια των καταστημάτων της Ρόδου και της Κω.
Ακούστε τις δηλώσεις του Παντελή Κουγιού στον ΠΑΛΜΟ>> ΕΔΩ
Το εργοστάσιο θα λειτουργεί υπό την ομπρέλα της νέας εταιρείας που φέρει την ονομασία Λίμπερ, με επικεφαλής του εταιρικού σχήματος τον κ. Παντελή Κουγιό.
Ο ίδιος, με δηλώσεις που έκανε σήμερα στον παλμό εξήγησε ότι «το γάλα θα προέρχεται από ντόπιες κτηνοτροφικές μονάδες, τις οποίες υποστηρίξαμε οικονομικά για την αγορά νέου ζωϊκού κεφαλαίου».
Ο κ. Κουγιός τόνισε ότι «όλα λειτουργούν ως αλυσίδα και εμείς επενδύσαμε στους παραγωγούς για να μπορούμε στη συνέχεια να έχουμε καθημερινά υψηλής ποιότητας φρέσκο γάλα».
Η δοκιμαστική λειτουργία του νέου εργοστασίου θα ξεκινήσει τον Απρίλιο και από τον Μάιο, το νέο φρέσκο γάλα, αλλά και το φρέσκο γιαούρτι της εταιρείας Λίμπερ, θα βρίσκεται σε όλα τα ράφια των καταστημάτων της Ρόδου και της Κω.
Ακούστε τις δηλώσεις του Παντελή Κουγιού στον ΠΑΛΜΟ>> ΕΔΩ