Σάββατο, Μαΐου 31, 2014

Παράνοια & αλήθεια Νο32.


- Θα παρακαλούσα την κα Ρεπούση να μην παρεκκλίνει από τα “πιστεύω” της ότι τα αρχαία ελληνικά είναι μια στείρα γλώσσα. Παραμορφωμένη είναι, ας έβρισκε κάτι άλλο να πει για το κόμμα της, όχι το «Δρυός πεσούσης…».

- Ευκαιρίας δοθείσης, με την πολιτική κατάσταση που ζούμε, και όχι μόνο, θα διασκευάσω το αρχαίο ρητό και θα πω «Ηθικής πεσούσης, παν οπίσθιο παζαρεύεται».

- Αφού γύρω στις 110.000 Έλληνες -χωρίς να ξέρουν το γιατί- έστειλαν την Εύα (Καϊλή) στην Ευρωβουλή, ας βρούμε να στείλουμε και τον Αδάμ, μπας και διαλύσουν τον εκεί “παράδεισο”.

- Ευτυχώς που υπάρχει και η αγνή και χαλαρωτική λέσχη Μπίλντερμπεργκ και ξεσκάνε οι επιφανείς της γης. Ξέρετε πόσο κουραστικό είναι να προσπαθείς να σώσεις τον κόσμο, τι λες τώρα!…

- Η παραίτηση του Κουβέλη από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ δεν είναι σε αυτοτελές επεισόδιο. Για μίνι σειρά το πάνε…

- Πριν λίγες μέρες τα είπανε Σαμαράς και Παπούλιας. Ο πρώτος είπε ότι παλεύουμε και θα πάμε καλά. Ο δεύτερος χάρηκε γι’ αυτά που άκουσε, και… όλα καλά!

- Ο κος Σταϊκούρας θα φτιάξει ειδική επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Άλλη μία επιτροπή που θα πληρωθεί για τον -τζάμπα- κόπο της…

- Το «ποτάμι» του κυρ Σταύρου θα κάνει το πρώτο του συνέδριο σε κάμπινγκ στη Θράκη, κοντά σε ποταμιά. Τα “παιδιά των λουλουδιών” επιστρέφουν!

- Θα ρίξουν τα χημικά της Συρίας στην ελληνική θάλασσα και μας λένε να μην ψαρεύουμε σε μία μεγάλη περιοχή γύρω από εκεί. Όταν το κράτος σε αγαπάει, σε ενημερώνει έγκαιρα!

– Ευτυχώς που η Ευρώπη ταρακουνήθηκε από την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων και (δεν) θα λάβει μέτρα εναντίων των νεοναζί της Ουκρανίας.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More