Παρασκευή, Φεβρουαρίου 01, 2013

Άδωνις, το κορμί

Έστω και με μια μέρα καθυστέρηση, έπρεπε να καταπιαστώ με τον Άδωνη. Τον Άδωνη που (όπως έγραψα και χθες) προτάσσει το κορμί του για να προστατεύσει, αν χρειαστεί, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, υπολογίζοντας προφανώς ότι ο ίδιος έχει μερικά «κορμιά» τριγύρω του για να προστατεύσουν αυτόν.

Τον Άδωνη που ο Καμμένος τον χαρακτηρίζει «εθνικό μας μαλάκα». Τον Άδωνη που ο Χαϊκάλης τον αποκαλεί σκέτο «μαλάκα». Τον Άδωνη που ντρέπεται να μπει σε λεωφορείο. Τον Άδωνη που ξημεροβραδιάζεται σε πάνελς και Twitter (εδώ πάντως οφείλω να παραδεχτώ πως διαβάζει τις απόψεις των άλλων και απαντάει σχεδόν σε όλες). Τον Άδωνη που νιώθει εθνικός σωτήρας επειδή υπερψήφισε τα μνημόνια. Τον Άδωνη που είναι ο πιο θερμός υποστηριχτής του Σαμαρά τον οποίο έβριζε όσο ήταν στο πάλαι ποτέ ΛΑΟΣ. Τον Άδωνη που του έκαψαν το βιβλιοπωλείο καμιά δεκαριά φορές (αν θυμάμαι καλά).

Εντάξει, θα μου πείτε μια απλή μαλακίτσα είπε (γιατί περί τέτοιας πρόκειται) κι έβγαλα ένα σωρό απωθημένα. Δε βαριέσαι, δεν παρεξηγείται ο Άδωνις. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» τον πήρε στο κατόπι και κατέγραψε στιγμές απείρου κάλλους με το κορμί του προστάτη της Ζωής…







Πηγή: Mediasoup

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More