Κυριακή, Απριλίου 29, 2012

ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΟΓΡΙΑ?

 ΕΓΙΝΕ  ΚΑΛΟΓΡΙΑ?
ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
 
     « Η αλεπού όταν γεράσει γίνεται καλόγρια» λέει η παροιμία και τη θυμηθήκαμε ακούγοντας τον κ. Σαμαρά να ξιφουλκεί υπέρ της ανακατάληψης των πόλεων από τους παράνομους μετανάστες, που έχουν κατακλύσει όλη την Ελληνική επικράτεια. 
Λεπτομέρεια σημαντική: ο κ. Σαμαράς ως υπουργός των Εξωτερικών και πριν από αυτόν ο Κάρολος Παπούλιας, τους έμπασαν μέσα αφήνοντας τα σύνορα μας ελεύθερα. Η αξιοπιστία είναι μια αρετή που δεν την τιμά ο φοβικός αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Φοβικός γιατί χάνοντας ψήφους προς την άκρα δεξιά προσπαθεί να γίνει πιο ακραίος από κείνη και γίνεται καταγέλαστος.
 Λίγο του λείπει να ζητήσει και πάγο με ρετσινόλαδα, γιατί αυτό το κερασάκι λείπει από την τούρτα του.
  Προσθέστε σ’ αυτή την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας τη στάση Βορίδη, στενού συνεργάτη του κ. Σαμαρά, που δε θέλει- επ’ ουδενί και σαφώς για ψηφοθηρικούς λόγους το κέντρο μεταναστών στην Αμυγδαλέζα που είναι εκλογική του περιφέρεια-, και στρέφεται εναντίον του Μ. Χρυσοχοϊδη και βγάλτε συμπέρασμα.
 Η Σαμάρειος μεταναστευτική πολιτική είναι ένας αχταρμάς, που θα ποδοπατηθεί αμέσως μετά τις εκλογές και θα αναπληρωθεί από το δόγμα Παυλόπουλου «Ευχαριστούμε πολύ τους μετανάστες  (λαθρομετανάστες που δεν τόλμησε να το δηλώσει έτσι) που έρχονται στη χώρα μας».  
Έτσι για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις για το δούλεμα που κάνει στους πολίτες ο κ. Σαμαράς. Άλλωστε δε θα΄ναι η πρώτη φορά που θα κάνει μια υπέρβαση και θα οδηγηθεί σε μια πολλοστή κωλοτούμπα. 
 Είναι τόσες πολλές που εμείς έχουμε πια ζαλιστεί.
 Ο ίδιος του όχι?
 Ή μήπως βάλθηκε να ξεπεράσει σε γυμναστική και κωλοτούμπες τον συγκάτοικο, συμφοιτητή, και κολλητό φίλο του Γιώργο Παπανδρέου?…

kafeneio-gr.blogspot.com

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More