Τρίτη, Απριλίου 23, 2019

Χαλκιδική και ελληνικά νησιά στους πιο πολυτελείς budget προορισμούς το 2019

Η Χαλκδική και τα ελληνικά νησιά είναι στη λίστα με τους 8 «πεντάστερους» προορισμούς στο κόσμο με το χαμηλότερο κόστος όσον αφορά τα πακέτα διακοπών αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με την ταξιδιωτική πλατφόρμα Travelsupermarket.

Οι προορισμοί αυτοί εγγυώνται πολυτελείς και ποιοτικές διακοπές με χαμηλό κόστος, και προτείνονται από την ιστοσελίδα στους Βρετανούς ταξιδιώτες.

Αυτό το Μάιο, οι διακοπές πέντε αστέρων παρουσιάζουν μείωση 35% του κόστους σε σύγκριση με το 2018, και ξεκινούν από 204 λίρες το άτομο από ένα μεγάλο εύρος βρετανικών αεροδρομίων, ενώ ακόμα και τον Ιούλιο μπορούν να εντοπισθούν τιμές από 315 λίρες το άτομο.

Το Brexit, η επιστροφή της Τουρκίας και της Αιγύπτου και οι ανησυχίες σχετικά με την αστάθεια του ευρώ, είναι οι λόγοι για τους οποίους παρατηρείται φέτος πτώση τιμών.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα, η Κέρκυρα σημειώνει τη μεγαλύτερη μείωση στο κόστος διακοπών (10%) για πολυτελείς διακοπές το Μάιο έναντι του περυσινού κόστους, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά. Ακολουθεί η Κρήτη με μείωση 14% και η Κεφαλονιά με -8%.

Οι 8 προορισμοί πολυτελείας με το χαμηλότερο κόστος πακέτου διακοπών αυτό το καλοκαίρι, όπως παρουσιάζονται από την ιστοσελίδα Travelsupermarket είναι: Τουρκία, Ισπανία, Χαλκιδική, Φουερτεβεντούρα, Algarve, Βαλεαρίδες, ελληνικά νησιά, Ουργκάντα.


(Φωτό από την παραλία Μπάλλος της Κρήτης)


Πηγή: tornosnews.gr - Apr 23, 2019

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More