Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25, 2019

Πέρασε από τη Ρόδο, 88-78 ο Παναθηναϊκός τον Κολοσσό


Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την υποχρέωση στη Ρόδο με τον Κολοσσό, επιβλήθηκε με 88-78 της ομάδας από το «σμαραγδένιο νησί» στην εξ αναβολής συνάντηση της 7ης αγωνιστικής και κατέγραψε τη 16η επιτυχία του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο, παρά τις πολλές και σοβαρές απουσίες της (Καλάθης, Παπαπέτρου, Τόμας, Παππάς, Λοτζέσκι) είχε σε καλή ημέρα αρκετούς από παίκτες της, προεξαρχόντων των Μήτογλου, Λεκαβίτσιους, Αντετοκούνμπο, Κιλπάτρικ και Λάνγκφορντ, άπαντες «διψήφιοι».

Ο Μήτογλου έκανε ένα μεστό παιχνίδι, σκοράροντας 16 πόντους και μαζεύοντας 15 ριμπάουντ, ενώ ο Αντετοκούνμπο πρόσθεσε άλλους 12 πόντους και 8 «σκουπίδια».

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη όταν «πάτησε γκάζι» στην τελευταία περίοδο, καθώς με τον Στέργιο Κουφό για πρώτη φορά στον πάγκο τους οι γηπεδούχοι ήταν ενθουσιώδεις και ανταγωνιστικοί για 30 λεπτά.

Ο Κολοσσός ατύχησε να μην έχει από το ξεκίνημα της συνάντησης, αλλά μόλις από το 24ο λεπτό και ύστερα, τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος μετέβη απευθείας από το αεροδρόμιο στο γήπεδο, καθώς χθες αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα στη Γερμανία.

Από τους γηπεδούχους, που γνώρισαν τη 14η ήττα στη σεζόν και παραμένουν ουραγοί, διακρίθηκαν ο Τσούπκοβιτς με 20 πόντους, ο Μπράουνινγκ με 14 και ο Πίνκστον με 12 πόντους.


Πηγή: naftemporiki.gr - Feb 25, 2019

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More