Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2019

Τρεις εμπλεκόμενοι σε βιασμό της Τοπαλούδη το 2017

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη, καθώς οι Αρχές ταυτοποίησαν και εντόπισαν τρεις νεαρούς που φέρονται να εμπλέκονται σε βιασμό της άτυχης κοπέλας έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της.

Όπως έγινε γνωστό από χθες, οι γονείς της 21χρονης από το Διδυμότειχο κατέθεσαν συμπληρωματικά στοιχεία στην ανακρίτρια Ρόδου για τρία άτομα που φέρονται να εμπλέκονται σε βιασμό της το 2017. Οι γονείς της κοπέλας κατήγγειλαν ότι από εκείνο το σημείο ξεκίνησαν τα προβλήματα στη ζωή της Ελένης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι τρεις νεαροί εντοπίστηκαν στο χωριό Μάσαρη της Ρόδου και είναι ηλικίας 19, 22 και 23 ετών αντίστοιχα.

Η Ελένη Τοπαλούδη φέρεται να γνώρισε τους τρεις νεαρούς σε μπαρ το 2017, έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της. Σύμφωνα με τους γονείς της, οι νεαροί τη βίασαν, ένας εξ αυτών βιντεοσκόπησε όσα συνέβησαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν πως θα δημοσιεύσουν το βίντεο στο Διαδίκτυο.

Οι ίδιοι οι νεαροί δηλώνουν στον κύκλο τους και τις οικογένειές τους πως δεν υπήρξε βιασμός, αλλά ό,τι συνέβη έγινε με συναίνεση, όμως από τη στιγμή που η μητέρα της Ελένης απείλησε ότι θα τους κατονομάσει και οι τρεις απευθύνθηκαν σε δικηγόρο για να δουν πώς μπορούν να κινηθούν νομικά.

Σύντομα, πάντως, αναμένεται να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, συνεχίζεται η έρευνα στο Διαδίκτυο και στο λάπτοπ του θύματος καθώς το βίντεο, σύμφωνα και με μαρτυρίες από το περιβάλλον της Ελένης, είχε όντως ανέβει στο Internet και ενδεχομένως η 21χρονη να το είχε δει.


Πηγή: efsyn.gr - Feb 26, 2019

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More