Δευτέρα, Ιουνίου 11, 2018

H Ρόδος βραβεύει τους συχνούς διεθνείς επισκέπτες του νησιού

Δεν αλλάζουν τη Ρόδο με κανένα άλλο μέρος του κόσμου. Επιμένουν επί σειρά ετών να επισκέπτονται αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Είναι ο αγαπημένος τους προορισμός όχι μόνον για διακοπές, αλλά και για να ζουν πολλούς μήνες τον χρόνο.

Έχει ριζώσει στην καρδιά τους από την πρώτη στιγμή που αντίκρυσαν το νησί, τους έχει μαγέψει η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του, η ιστορία και ο πολιτισμός που αποτυπώνεται σε κάθε γωνιά του, αλλά κυρίως η ζεστασιά και η φιλοξενία των κατοίκων του. Γι’ αυτό και επέλεξαν να το επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Αυτοί είναι οι ξεχωριστοί φίλοι της Ρόδου, οι λάτρεις του νησιού, οι αγαπημένοι επισκέπτες του τόπου.

Σε αυτούς τους ξεχωριστούς φίλους του νησιού συγκαταλέγεται και η κα Johanna Iriks από την Ολλανδία, η οποία έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 60 και πλέον φορές μέχρι τώρα, διατηρεί σπίτι στο νησί και έχει πολλούς φίλους Ροδίτες. Τιμήθηκε από την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, μαζί με άλλους φίλους του νησιού από τη Δανία, Νορβηγία και Σουηδία, στην καθιερωμένη πλέον  εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην αίθουσα εθιμοτυπίας, στο Δημαρχιακό Μέγαρο. 

Συγκεκριμένα, πέραν της κας Iriks βραβεύθηκαν ο κ. Jesper- Kaemmer Andersen από τη Δανία, που έχει έλθει στη Ρόδο 56 φορές  και ο συμπατριώτης του κ. Carsten Schultz που έχει επισκεφθεί το νησί 10 φορές. Και οι δύο διαμένουν στο ξενοδοχείο Agla Hotel  και συνοδεύονταν στην εκδήλωση από τη φίλη της Ρόδου από τη Δανία κα Jane- Brigitte Jensen .

Τιμητικές διακρίσεις έλαβαν επίσης το ζευγάρι κ. Magnhild και κα Ken Holmen από τη Νορβηγία, το οποίο έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 28 φορές, η κα Else-Britt Simonsen από την Σουηδία που έχει έλθει στο νησί 25 φορές μέχρι τώρα και διαμένει στο Esperia Hotel και το ζεύγος κος Rune και κα Marianne Harkrog που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 16 φορές και διαμένει στο Astron Hotel.

Απευθυνόμενη στους λάτρεις της Ρόδου, αμέσως μετά τη βράβευση τους η κα Χατζηλαζάρου τόνισε: «Τιμάμε σήμερα όλους εσάς ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίνετε να επιλέγετε τη Ρόδο επί σειρά ετών για να περάσετε τις διακοπές σας. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία  και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα».

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.

Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν και με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Βεατρίκη Σέρβου, τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κο Κώστα Χατζίκο και την προϊσταμένη του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού κα Ειρήνη Χατζηνικολάου σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο. Δήλωσαν ότι λατρεύουν το νησί για την πανέμορφη φύση του, την ιστορία και τον πολιτισμό του, απολαμβάνουν τις τοπικές νοστιμιές αλλά  και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού μοίρασαν στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες πλούσιο ενημερωτικό υλικό της Διεύθυνσης Τουρισμού αλλά και μελεκούνια. Οι επισκέπτες δοκίμασαν επίσης παραδοσιακά προϊόντα της εταιρείας Natura Rodos - Σταύρος Γεώργιος Κάλλας Ο.Ε και της εταιρείας Emery-Οίνοι- Ποτά ΑΒΕ, ενώ τους δόθηκαν και προσκλήσεις για  παραστάσεις στο Throne of Helios-9D Interactive Cinema. 


Πηγή:  tornosnews.gr - Jun 11, 2018

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More