Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι…

Μια ξεχωριστή βραδιά, υπό το φως της Πανσελήνου, στο μοναδικής ομορφιάς Ρωμαϊκό Ωδείο, στην Αρχαία Ακρόπολη της Ρόδου, διοργανώνει στις 28 Ιουνίου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια διοργανώνει συναυλία με την Λαμπρινή Καρακώστα.

Η ερμηνεύτρια είναι γνωστή από την τετραετή συνεργασία της με τον Σωκράτη Μάλαμα και συστήνεται πλέον και ως δημιουργός, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της άλμπουμ.

Με την κλασική της κιθάρα και το μεταλλόφωνό της, πότε συγκινεί με την ευαισθησία της και πότε ξεσηκώνει με τα κρουστά της.

Παρέα με την εξαιρετική Ροδίτισσα τσελίστρια Δέσποινα Σπανού, θα παρουσιάσει τα νέα της τραγούδια, συμμετοχές της στη δισκογραφία, τραγούδια νέων δημιουργών με κοινές ανησυχίες, αλλά και διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών. Εκεί που η παιδικότητα συναντά την θηλυκότητα, η εσωτερικότητα την ένταση, το όνειρο την πραγματικότητα, η δημιουργός και ερμηνεύτρια θα παίξει και θα τραγουδήσει, για να μας θυμίσει πως μόνον «Η Αγάπη μένει», σε μια βραδιά αγάπης, όπου με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ποιήματα θα απαγγείλει η ηθοποιός Μαρία Μανιώτη.

Στην εκδήλωση συμμετέχει και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «Μαζί με δύναμη για τη ζωή».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Πηγή: ert.gr - Jun 13, 2018

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More