Δευτέρα, Ιουνίου 04, 2018

Οι Λειψοί γυρίζουν σελίδα

Οι Λειψοί γυρίζουν σελίδα και αποκτούν καινούργια θέση στο συγκοινωνιακό χάρτη της χώρας, αποκτώντας σύνδεση με τον Πειραιά δύο φορές την εβδομάδα.

Από τις 15 Ιουνίου ένα από ταχύτερα πλοία της ελληνικής ακτοπλοΐας, το «Νήσος Χίος» της Hellenic Seaways, ξεκινάει τα ταξίδια του, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από Πειραιά, με προορισμό την Πάρο – Νάξο – Φούρνους – Πάτμο – Λειψούς – Λέρο – Κάλυμνο – Κω – Σύμη – Ρόδο και επιστροφή την επόμενη.

«Το δεύτερο εβδομαδιαίο δρομολόγιο ήταν ο πρώτος και σπουδαιότερος σε ιεράρχηση στόχος που είχαμε θέσει και έγινε πραγματικότητα χάρη στις επίμονες, συντονισμένες και πάνω απ’ όλα άοκνες προσπάθειες μας στην κατεύθυνση της άρσης της απομόνωσης και της ανάπτυξης του νησιού μας» δήλωσε ο δήμαρχος Λειψών, Φώτης Μάγγος.

Ο δήμαρχος εξήρε επίσης την καταλυτική συμβολή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

«Η συμβολή του υφυπουργού Ναυτιλίας, Νεκτάριου Σαντορινιού και του υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή υπήρξε καταλυτική.

Οι κάτοικοι των Λειψών τους ευχαριστούν ολόψυχα όπως επίσης ευχαριστούν και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ATTICA GROUP που με αυτή τη γενναία απόφαση έδειξαν για μια ακόμη φορά το ανθρώπινο πρόσωπό τους, αφουγκράστηκαν την τεράστια ανάγκη των ακριτών για συχνότερη συγκοινωνία και απέδειξαν μ’ αυτόν το τρόπο το υψηλό επίπεδο κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που κατέχουν».


Πηγή: ert.gr - Jun 04, 2018 

(Φωτο από news-24)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More