Παρασκευή, Ιουνίου 15, 2018

Ελ. Κουντουρά: Πράξη υποκρισίας η πρόταση δυσπιστίας από τη Ν.Δ.


Κάλεσμα στους βουλευτές να απορρίψουν την πρόταση δυσπιστίας απηύθυνε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά κατά τη σχετική συζήτηση στη Βουλή, κατηγορώντας τη Ν.Δ. για υποκρισία.

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση διότι σεβόμαστε τις θυσίες που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια οι Ελληνίδες και οι Έλληνες. ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Οικολόγοι Πράσινοι έχουμε μια έντιμη συνεργασία, μένουμε όμως σταθεροί στις θέσεις μας» ανέφερε καταλογίζοντας στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι «επιδιώκει να κρυφτεί, να αποφύγει να τοποθετηθεί υπεύθυνα απέναντι στον ελληνικό λαό και επιδιώκει να αποσταθεροποιήσει τη χώρα και την αναπτυξιακή πορεία στην οποία έχει εισέλθει».

Η υπουργός υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση κατάφερε να βγάλει τη χώρα από το περιθώριο των διεθνών εξελίξεων και την πολιτική απομόνωση, αποκατέστησε πλήρως τη φήμη της Ελλάδας διεθνώς, ισχυροποίησε τη γεωπολιτική θέση της χώρας και τον στρατηγικό της ρόλο στην ευρύτερη περιοχή». «Μαζί με την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του λαού. Ο λαός γνωρίζει ότι αυτή η κυβέρνηση πέτυχε την αποστολή της, ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο σε όσα είχε εντολή να πράξει και δημιούργησε όλες εκείνες συνθήκες που θα του επιτρέψουν μετά τον Αύγουστο να ατενίζει το μέλλον. Το μέλλον της Ελλάδα οικοδομείται σε νέες βάσεις», είπε.

Επισήμανε ακόμη ότι σήμερα η κυβέρνηση «απελευθερώνει την Ελλάδα από τις σκληρές δεσμεύσεις που οι προηγούμενες κυβερνήσεις επέβαλαν στο παρελθόν». Όπως είπε, «η Ελλάδα είναι πλέον έτοιμη για μια επιτυχή έξοδο από το πρόγραμμα και γίνεται αντιληπτό ότι για την αξιωματική αντιπολίτευση αυτό που διακυβεύεται είναι η πολιτική της επιβίωση. Αυτή η εξέλιξη είναι επιτυχία όλων μας. Πετύχαμε ο τουρισμός να αυξηθεί κατά 25% τα τρία τελευταία χρόνια και η αύξηση αυτή συνέβαλε καθοριστικά στην επιστροφή της χώρας σε αναπτυξιακή πορεία».


Πηγή: naftemporiki.gr - Jun 15, 2018

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More