Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Στη φυλακή οι γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους στη Λέρο - Νέες αποκαλύψεις από τον γιο (Video)

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, στη φυλακή οδηγούνται οι γονείς – βιαστές της Λέρου.

Μιλώντας στη Δημοτική Τηλεόραση Κω «ΔΗΡΑΣ», ο Παναγιώτης Αβρίδης, που ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση των παιδιών με εντολή των θείων τους επισήμανε ότι «Βιασμούς και ξυλοδαρμούς μέχρι λιποθυμίας περιέγραψαν στις καταθέσεις τους τα παιδιά- θύματα των τεράτων της Λέρου. Θα τα κυνηγούν πάντα οι εφιάλτες».

Παράλληλα, νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον μεγάλο γιο της οικογένειας που περιέγραψε τα όσα συνέβαιναν εντός του σπιτιού του δράματος.

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon αποκάλυψε ότι εκείνος μαζί με τον αδερφό του που έχει νοητική υστέρηση, δέχονταν τις περισσότερες βίαιες επιθέσεις από τον πατέρα τους.

«Το περισσότερο ξύλο το έτρωγα εγώ και ο αδερφός μου με την νοητική υστέρηση. Από την παιδική μου ηλικία θυμάμαι αυστηρότητα. Με χτυπούσε μπροστά στους φίλους μου και με τραβούσε για να πάω σπίτι. Τα τελευταία χρόνια σταμάτησε να με χτυπάει γιατί τον είχαν προειδοποιήσει άνθρωποι ότι θα τον πάνε στην αστυνομία», ανέφερε.

Ακόμα, αναφέρει πως ο πατέρας του τον είχε χτυπήσει και με σίδερο στο κεφάλι.

«Στο σπίτι κουμάντο έκανε μόνο πατέρας μου. Μπορείς να τον πεις νευρικό, απότομο, συνέχεια στον τσαμπουκά. Μας χτυπούσε. Μέχρι τα 23 με χτυπούσε. Μου είχε ανοίξει το κεφάλι με σίδερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μια ζωή φοβισμένη και στενοχωρημένη. Μόνο έκλαιγε. Ό,τι και να έγινε με την μητέρα μου, αυτός την είχε βάλει. Η μητέρα μου δε φταίει. Μόνο για το ότι ήξερε και δε μιλούσε», είπε ο 27χρονος αποκαλύπτοντας πως η μητέρα του είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Όσον αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση, ο μεγάλος αδερφός, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε: «Εμένα δεν μου είχαν πει τίποτα τα παιδιά. Έπεσα από τα ουράνια όταν το έμαθα την Κυριακή… Ο αδερφός μου είχε κάποιες χειρονομίες από τον πατέρα μου παλαιότερα. Δεν πήγε το μυαλό μου».

Ερωτηθείς για το πότε ξεκίνησε ο πατέρας να κακοποιεί σεξουαλικά την αδερφή του, ο 27χρονος απάντησε ότι αυτό συνέβαινε από τα 9 χρόνια της: «Δεν ήξερε πού να μιλήσει το παιδί. Ντρεπόταν», κατέληξε.
Πηγή και περισσότερα: tvxs.gr - May 31, 2018

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More