Τετάρτη, Φεβρουαρίου 14, 2018

Πρόστιμα στους πλημμυροπαθείς της Σύμης

Πρόστιμα από την Αρχαιολογία και την Πολεοδομία καταλογίζονται σε πλημμυροπαθείς της Σύμης, που δεν εξασφάλισαν τις απαραίτητες άδειες για την αποκατάσταση των ζημιών στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους!
 
Οι κάτοικοι ζητούν την παρέμβαση των αρμόδιων υπουργών για να σταματήσει η έκδοση των ειδοποιητηρίων από την Αρχαιολογία και την Πολεοδομία, ώστε να μην κινδυνεύσουν να πληρώσουν πρόστιμα, μετά την ταλαιπωρία που υπέστησαν από τη θεομηνία του Νοεμβρίου.
 
Ραβασάκι από την Αρχαιολογία, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «δημοκρατική» παρέλαβε και ο Δήμος της Σύμης για την αποκατάσταση τεσσάρων σκαλοπατιών.
 
Σημειώνεται ότι για την αποκατάσταση των τεσσάρων σκαλοπατιών χρησιμοποιήθηκαν πέτρες, που αγοράστηκαν από τη Ρόδο, τις οποίες μάλιστα είχε υποδείξει η Αρχαιολογία στο Δήμο Σύμης.
 
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η αποκατάσταση έγινε με τις πέτρες που έχει υποδείξει η Αρχαιολογία, η υπηρεσία προτείνει να γίνει ανακατασκευή των σκαλοπατιών με πέτρες που βρίσκονται στο βουνό της Σύμης και όχι από τις αγορασμένες.
 
«Με στέλνουν στο βουνό να μαζέψω πέτρες, τις οποίες θα πρέπει και να σμιλέψω για να έρθουν στη μορφή που θέλουν» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου ο δήμαρχος Ρόδου, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, κάνοντας λόγο για παραλογισμό.


ert.gr - Feb 14, 2018

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More