Σάββατο, Φεβρουαρίου 17, 2018

Την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ξεκινά από την Ρόδο ο ΕΟΤ


Την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, επιθυμεί ο ΕΟΤ, ούτως ώστε, σε ορισμένες περιοχές, η τουριστική κίνηση να είναι σημαντική καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. 

Για το σχέδιο αυτό με γενικό τίτλο «Ελλάδα - τουρισμός 365 ημέρες» πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στη Ρόδο, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, με την παρουσία της αντιπροέδρου του ΕΟΤ, Αγγελικής Χονδροματίδου, της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Μαριέτας Παπαβασιλείου και τοπικών φορέων.

Το πρόγραμμα που έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Τουρισμού θα ξεκινήσει από την Ρόδο - τη μια από τις δύο περιοχές της χώρας που έχουν επιλεγεί από το υπουργείο ως «ιδανικές».

«Είναι πολύ μεγάλη η πρόκληση, η ευκαιρία αλλά και η ανάγκη, η επιμήκυνση η οποία έχει επιτευχθεί, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια, να αποκτήσει μια πιο μόνιμη βάση», δήλωσε ο περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος.

«Στη Ρόδο έχουμε το ανθρώπινο "υλικό" και την βούληση να προχωρήσουμε συλλογικά και σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, να αδράξουμε αυτή την ευκαιρία», πρόσθεσε.


Πηγή: www.lifo.gr - Feb 17, 2018

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More