Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση στην Κάλυμνο...

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία  και σε βάρος ενός 35χρονου έγκλειστου φυλακών-Κατασχέθηκαν 359 γραμμάρια ηρωίνης - 

Συνελήφθη χθες το πρωί στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, ένας 39χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και έναν 35χρονο Έλληνα, έγκλειστο σε φυλακή της χώρας, για παρόμοιες υποθέσεις.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του 39χρονου όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ηρωίνη βάρους 359 γραμμαρίων τοποθετημένη σε τέσσερις συσκευασίες, σύνεργα - εργαλεία «κοπής» των ναρκωτικών, δύο κινητά τηλέφωνα και δύο κάρτες sim.

Όπως διακριβώθηκε, ο 39χρονος προμηθεύτηκε την ηρωίνη κατ’ εντολή του 35χρονου έγκλειστου, προκειμένου να τη διακίνηση στο νησί της Καλύμνου προς αποκόμιση κοινού παράνομου οικονομικού οφέλους. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.


news247.gr  - Feb 22, 2018

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More