Κυριακή, Νοεμβρίου 26, 2017

Tι λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή...

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση με τον 21χρονο φοιτητή, ο οποίος βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρός στην Κάλυμνο. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 19 Νοεμβρίου 2017. Το πτώμα του άτυχου φοιτητή βρέθηκε 60 μέτρα περίπου, μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατο του, την περασμένη Κυριακή στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Από το πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι η σορός μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χώρο και πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, χωρίς βέβαια να είναι γνωστή η αιτία που προκάλεσε τον θάνατο. Πρόκειται για μία περιοχή που "χτενίστηκε" από τις επίγειες δυνάμεις που διενεργούσαν τις έρευνες, χωρίς να έχει βρεθεί κάτι τις προηγούμενες ημέρες.

Η εξέταση από τον ιατροδικαστή

Ο ιατροδικαστής Πάνος Κοτρέτσος έφτασε σήμερα το πρωί στο νησί και αμέσως μετέβη στο χώρο που βρέθηκε η σορός για να κάνει τη νεκροψία.

Η συνέχιση της εξέτασης για την ολοκλήρωση της νεκροτομής θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του kalymnos-news.gr η σορός του θα μεταφερθεί εκεί, αύριο Δευτέρα.

Ο κ. Κοτρέτσος ήταν φειδωλός στις πληροφορίες που έδωσε, αφού όπως είπε δεν μπορεί να εκφέρει άποψη αν δεν ολοκληρώσει τη νεκροτομή, κάτι που θα γίνει μέχρι αύριο το απόγευμα.

Από κάποια πρώτα στοιχεία που διαπιστώθηκαν από τη νεκροψία, ο φοιτητής φέρει κακώσεις σε πολλά σημεία του σώματος, ενώ δεν φέρει τραύμα από όπλο. Επίσης, χωρίς αυτό να έχει διαπιστωθεί μετά βεβαιότητας, ίσως να υπάρχουν «κακοποιήσεις από ζώα στο σώμα» του.

Να σημειωθεί ότι από το μεσημέρι βρίσκεται στην Κάλυμνο και συμμετέχει στις έρευνες, κλιμάκιο εξειδικευμένων αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής καθώς και Στελέχη από το Τμήμα εξερευνήσεων της Διεύθυνση εγκληματολογικών Ερευνών


Πηγή πληροφοριών: kalymnos-news.gr / enikos.gr - Nov 26, 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More