Δευτέρα, Νοεμβρίου 27, 2017

Καμμένος: Η σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη με τον μεσάζοντα της Σαουδικής Αραβίας (Photo)

Σειρά αποκαλύψεων από το βήμα της Βουλής από τον Πάνο Καμμένο. Κατά τα λεγόμενα του ΥΠΕΘΑ, ο αποθανών, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη γνώριζαν καλά τον -σύμφωνα με τις καταγγελίες της ΝΔ- μεσάζοντα της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία, Βασίλη Παπαδόπουλο. Δικηγόρος του κ. Παπαδόπουλου είναι βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως αποκάλυψε ο κ. Καμμένος.

«Επειδή με ρωτάτε αν τον ξέρω (σ.σ. τον Β. Παπαδόπουλο), ναι τον ξέρω» παραδέχτηκε και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Από τον κ. Μητσοτάκη! Σήμερα όμως δεν είναι εδώ, λείπει από τη συζήτηση». Ο κ. Καμμένος έφερε στο «φως» ότι το 1989 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «πριν γίνει πρωθυπουργός είχε αποφασίσει να δοθεί δάνειο στη Ρωσία για την αποζημίωση των ελλήνων εξαγωγέων που δεν πληρώνονταν από τη Σοβιετική Ένωση».

Κατά τον ΥΠΕΘΑ, το 1992 -επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη- πήγε αποστολή στη Ρωσία, στην οποία συμμετείχε η κ. Μπακογιάννη. Εκεί, συναντήθηκε με τον Ηλία Παπαδόπουλο και τον γιο του που -κατά τον υπουργό- εισέπραξαν 67 εκατ. δραχμές.

Λίγο μετά την ομιλία του μάλιστα ανήρτησε στον λογαριασμό στο twitter φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πατέρα του Κωνσταντίνο. Ο ΥΠΕΘΑ σχολιάζει σχετικά πως πρόκειται για στιγμιότυπο από τη Μόσχα το 1992. «Με την οικογένεια Παπαδόπουλου που πήρε τα 67.000.000 στη Μόσχα από δάνειο της Εθνικής Τράπεζας το 1992 ήταν και ο Κυριάκος… (ως τι; )» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο Twitter:


Πηγή: documentonews.gr - Nov 27, 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More