Δευτέρα, Νοεμβρίου 27, 2017

Κάλυμνος: Ο φοιτητής δολοφονήθηκε 3 μέρες μετά την εξαφάνισή του...

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο.

Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος φοιτητής είχε επισκεφτεί τη μητέρα του που είναι καθηγήτρια στην Κάλυμνο, όταν εξαφανίστηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Ύστερα από εκτεταμένες έρευνες το παιδί παρέμενε άφαντο, ενώ το βράδυ της Παρασκευής η οικογένεια απευθύνθηκε μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Λίγες ώρες αργότερα το Σάββατο η σορός του άτυχου νέου βρέθηκε 200 χλμ από το σημείο όπου είχε βρεθεί το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, ο ιατροδικαστής Πάνος Κοτρέτσος που έφθασε στο νησί την Κυριακή διαπίστωσε ότι ο Νίκος Χατζηπαύλου, φέρει κακώσεις σε πολλά σημεία του σώματος αλλά δεν φέρει τραύμα από όπλο (οι αρχές εκτιμούσαν ότι ο νεαρός είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι). Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα του από την αυτοψία, το τραύμα στο κεφάλι του 21χρονου φέρεται να προκλήθηκε από κάποιο βαρύ αντικείμενο - πιθανότατα ρόπαλο.

Μάλιστα, ο ιατροδικαστής εκτίμησε ότι πράγματι η σορός του μεταφέρθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε, δηλαδή δολοφονήθηκε αλλού και μεταφέρθηκε στο εν λόγω σημείο όπου και βρέθηκε.

Παράλληλα, σοκάρει η αναφορά του στην τηλεόραση του Alpha ότι ο ίδιος εκτιμά πως η δολοφονία του 21χρονου δεν έγινε την ημέρα της εξαφάνισής του αλλά τρεις με τέσσερις ημέρες αργότερα. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει ποιοι ήταν αυτοί που μπορεί να κρατούσαν τον νεαρό και που.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ίδιος βρέθηκε με διαφορετικά ρούχα από αυτά που φορούσε όταν εξαφανίστηκε, γεγονός που συνάδει με το σενάριο να κρατούνταν σε κάποιο σημείο μέχρι να αποφασιστεί η επόμενη κίνηση των δραστών.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι το παιδί να έγινε άθελά του μάρτυρας κάποιας παράνομης αγοραπωλησίας, καθώς στην συγκεκριμένη περιοχή της Καλύμνου δρουν έμποροι ναρκωτικών.

Βέβαια, η αστυνομία δεν αποκλείει το σενάριο να πρόκειται για δολοφονία με προσωπικά κίνητρα, ενώ προβληματίζει το γεγονός πως κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν ένα διαφορετικό σκηνικό, αφήνοντας παπούτσια που δήθεν ανήκαν στον 21χρονο σε ένα εντελώς διαφορετικό σημείο.


nooz.gr - Nov 27, 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More