Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Πτήση τρόμου από Αθήνα προς Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ

Δέκα επιβάτες τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο ύστερα από σφοδρές αναταράξεις της πτήσης 759 της American Airlines.

Στην πτήση υπήρχαν συνολικά 299 άτομα - 287 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος. Όπως ανέφεραν οι επιβάτες η αναταραχή διήρκεσε περίπου 15 δευτερόλεπτα.

“Ήταν τη στιγμή που μας μοίραζαν καφέδες και αναψυκτικά. Οι αεροσυνοδοί βρίσκονταν στις τελευταίες σειρές καθισμάτων όταν ο πιλότος μας ενημέρωσε να δέσουμε τις ζώνες μας και είπε στις αεροσυνοδούς να κάτσουν στις θέσεις τους. Αλλά ούτε αυτές δεν πρόλαβαν να το κάνουν αυτό. Το αεροσκάφος άρχισε να ταράζεται και ξαφνικά έκανε μια μεγάλη "βουτιά". Μωρά ούρλιαζαν, άνθρωποι που βρίσκονταν μπροστά μου χτυπούσαν το κεφάλι τους στο ταβάνι” σημείωσε ο Ιαν Σμιθ που ρισκόταν στην πτήση.


Εικόνες από το εσωτερικό του αεροσκάφους μετέδωσε μέσω Twitter η δημοσιογράφος Τζέσικα Χιούζμαν:

Τέλος, σε ανακοίνωσή της η εταιρία ανέφερε μεταξύ άλλων: "Η πτήση από την Αθήνα στη Φιλαδέλφεια υπέστη σοβαρές αναταράξεις λίγο πριν την προσγείωση του αεροσκάφους στη Φιλαδέλφεια. Η ένδειξη "προσδεθείτε" ήταν ενεργοποιημένη. Τρεις επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για αξιολόγηση".

Τελικά το αεροσκάφος της πτήσης 759 με 287 επιβάτες και 12 μέλη πλήρωμα προσγειώθηκε στις 3:10 μ.μ. (τοπική ώρα) στη Φιλαδέλφεια. 

Πηγή: koutipandoras.gr - Aug 06, 2017

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More