Κυριακή, Αυγούστου 13, 2017

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές μπόρες ή καταιγίδες αναμένονται στα βόρεια τμήματα της χώρας για σήμερα  Κυριακή ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά.

Τη Δευτέρα αναμένεται βελτίωση, με ήλιο σε όλη τη χώρα, ενώ την Τρίτη λίγες βροχές προβλέπονται στα ορεινά της βόρειας χώρας τις απογευματινές ώρες.


Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Κυριακή.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τη ΕΜΥ:  
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αίθριος καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 24 έως 33 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από 15 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση, ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και το θερμόμετρο από 22 έως 31 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπική συννεφιά στα ηπειρωτικά το απόγευμα, βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 17 έως 35 βαθμούς.   

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια και ο υδράργυρος από 20 έως 36 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

                                                                                 
Στα Κύθηρα, πολύ ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.


Πηγή: EMY - Aug 13, 2017


(ΦΩΤΟ: Ρόδος, το λιμανάκι του Αγίου Παύλου)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More