Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Zinell στην Κω: Με επιχειρησιακή ετοιμότητα και πλάνο ανάπτυξης συνεχίζουμε ακάθεκτοι - ΔΕΗ: Αναστολή διακοπών ρεύματος λόγω οφειλής

Με αφορμή την πρόσφατη σεισμική δόνηση στην Κω ο κ. Alexander Zinell, CEO της Fraport Greece, τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, επισκέφτηκε το νησί και το αεροδρόμιο της Κω, όπου συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους του αεροδρομίου.

Όπως τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους εργαζομένους. Ανταπεξήλθαν άριστα σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση και προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των επιβατών και κρατώντας το επίπεδο λειτουργίας του αεροδρομίου στα μέγιστα δυνατά επίπεδα. Με εφόδια την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το πλάνο αναβάθμισης των 14 αεροδρομίων συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις προσπάθειές μας για αύξηση της επιβατικής κίνησης, βελτίωση των υπηρεσιών και τουριστική ανάπτυξη των προορισμών. Ήδη το αεροδρόμιο της Κω καταγράφει αύξηση 21,2% σε σχέση με τον Ιούλιο του 2016 με όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις προς την Κω να πραγματοποιούνται κανονικά».


newsbeast.gr - July 27, 2017 

Κως: Αναστολή διακοπών ρεύματος λόγω οφειλής


Σε παράταση της αναστολής των διακοπών ρεύματος λόγω οφειλής προχωράει η ΔΕΗ για τους κατοίκους της Κω, που επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό.

Η παράταση δόθηκε ως τις 20 Αυγούστου.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΗ αναφέρει ότι επιβεβαιώνει την κοινωνική της ευαισθησία και στηρίζει έμπρακτα τους κατοίκους της Κω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More