Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017

Σαντορινιός στον Realfm 97,8: Στέλνουμε 1.000 κυβικά νερό στο Καστελόριζο (Ηχητικό)

Στο SOS για την έλλειψη νερού που εξέπεμψε ο δήμαρχος Καστελόριζου, μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Νίκου Στραβελάκη, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός επανήλθε σήμερα και έδωσε λύση στο έκτακτο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ακριτικό νησί στέλνοντας, με τη συνδρομή του Πολεμικού Ναυτικού, υδροφόρα με 1.000 κυβικά.

«Υπολογίζω αύριο το πρωί να είναι στο νησί η υδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού. Ταυτόχρονα, έχω στείλει και δεύτερη επιστολή, πολύ πιο αυστηρή, στον ιδιώτη που μεταφέρει το νερό, γιατί πρέπει να βάλει και τη δεύτερη υδροφόρα, προκειμένου να διευκολυνθεί περισσότερο η διανομή νερού στο Αιγαίο».

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του υφυπουργού και στο SOS των Κυθήρων. Ο δήμαρχος του ακριτικού νησιού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, είπε ότι δεν υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με Πειραιά και Κρήτη.

«Έχουμε κάνει ήδη αρκετά πράγματα. Μιλήσαμε με τους αρμόδιους φορείς, τους τοπικούς βουλευτές και με τον δήμαρχο», είπε ο κ. Σαντορινιός, επισημαίνοντας ότι «ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα» να ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια με πλοίο στη γραμμή Πειραιάς-Κύθηρα-Κρήτη.

Ακούστε το ηχητικό:>>enikos.gr

Πηγή: enikos.gr - July 14, 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More