Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

H ΑΑΔΕ σφράγισε το κυλικείο του νοσοκομείου Ρόδου, που λειτουργεί από ιδιώτη


Λουκέτο 48 ωρών έβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στο κυλικείο του Νοσοκομείου της Ρόδου, καθώς όπως διαπιστώθηκε, δεν είχε κόψει - κατά την ώρα του ελέγχου - 36 αποδείξεις. Οι εφοριακοί υποδύθηκαν τους πελάτες.

Το Νοσοκομείο Ρόδου ενημερώνει ότι το κυλικείο, το οποίο λειτουργεί από ιδιώτη και βρίσκεται εντός των χώρων του Νοσοκομείου, θα παραμείνει κλειστό για δύο (2) ημέρες.

Κλιμάκιο της αρμόδιο Φορολογικής Αρχής προέβη σε έλεγχο στο κυλικείο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκαν παραβάσεις και ως εκ τούτου διέταξε τη σφράγιση του καταστήματος για 48 ώρες.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Ρόδος, 11.07.2017

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την απόφαση ελήφθησαν υπόψη όλα τα δεδομένα, καθώς η μη λειτουργία ενός κυλικείου νοσοκομείου για 48 ώρες είναι ευαίσθητο ζήτημα. Κρίθηκε ωστόσο ότι δεν υπάρχει ζήτημα, καθώς οι ασθενείς σιτίζονται στο νοσοκομείο και για τους συγγενείς, εκτός από τους ψύκτες για νερό, υπάρχουν και τα κοντινά καταστήματα.

Σημειώνεται ότι τα λουκέτα για μη έκδοση αποδείξεων πέφτουν βροχή ειδικά στις τουριστικές περιοχές. Μετά το μπαράζ των ελέγχων στα νησιά του Αργοσαρωνικού και των Κυκλάδων, τα κλιμάκια των ελεγκτών κινήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, όπου επίσης έπεσαν πρόστιμα και μπήκαν λουκέτα.


Με πηροφορίες από ΑΠΕ και το www.verena.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More