Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Bloggers από Ιταλία και Γερμανία εντυπωσιάστηκαν από την Κάρπαθο«Ανάρτησαν πλήθος φωτογραφιών και θα κοινοποιήσουν και εκτενές άρθρο»


Ένα πολύ καλό νέο έρχεται από την Κάρπαθο. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση που είχε το newsbeast.gr από τον δήμο Καρπάθου, ιταλογερμανίδες bloggers δήλωσαν εντυπωσιασμένες από τις ομορφιές της Καρπάθου και διαφήμισαν το νησί!

Συγκεκριμένα, η Ιταλίδα και Γερμανίδα bloggers Βίκυ και Αμαντίν, που διατηρούν τα blogs Thegolgenbun και Les Berlinettes, είχαν την ευκαιρία στις αρχές Ιουνίου, να γνωρίσουν τις ομορφιές, την τοπική γαστρονομία και τη φιλοξενία της Καρπάθου.

Ήταν προσκεκλημένες από το ΣΕΤΕ και συμμετείχαν στο πρόγραμμα διαφήμισης και ενίσχυσης του τουρισμού που οργάνωσε η ΠΝΑΙ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ).

Με στόχο τη διαφήμιση της Καρπάθου σε ηλεκτρονικά μέσα και blogs, η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Καρπάθου τις προσκάλεσε, φιλοξένησε και ξενάγησε στις αρχές Ιουνίου.

Οι προσκεκλημένες bloggers έμειναν εντυπωσιασμένες, ανάρτησαν πλήθος φωτογραφιών και κοινοποίησαν και εκτενές άρθρο.

Ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Καρπάθου κ. Μιχάλης Λυτός, αφού όπως μας ενημερώνει «οι προσκεκλημένες bloggers έμειναν εντυπωσιασμένες, ανάρτησαν πλήθος φωτογραφιών και θα κοινοποιήσουν και εκτενές άρθρο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη της Επιτροπής Ντίνο Πρωτόπαπα, Μιχάλη Ρεϊση, Δέσποινα Νταργάκη, Μανώλη Μαγριπλή, Φωτεινή Φράγκου για τον χρόνο που διέθεσαν και τις προσπάθειες που κατέβαλαν αναφορικά με τη φιλοξενία. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που προσέφεραν κατάλυμα, αυτοκίνητο, γεύματα, δραστηριότητες diving, hiking, biking».


Του Μαρίνου Γκασιάμη

newsbeast.gr - July 10, 2017 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More