Δευτέρα, Ιουλίου 03, 2017

Δεκαοχτάχρονη έφυγε από το Λονδίνο με βαλίτσα κι έφτασε στη Ρόδο... μόνο με το μπικίνι της

Οι all-inclusive διακοπές που είχε κλείσει σε πολυτελές θέρετρο της Ρόδου μετατράπηκαν σε μια ατέλειωτη ταλαιπωρία για την 18χρονη τουρίστρια -

Οι all-inclusive διακοπές που είχε κλείσει σε πολυτελές θέρετρο της Ρόδου η Amelia-Grace Beard από το Γουάτφορντ του Ηνωμένου Βασιλείου μετατράπηκαν σε μια ατέλειωτη ταλαιπωρία για την 18χρονη τουρίστρια.

Κι αυτό γιατί, ενώ αναχώρησε από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου με μια μεγάλη βαλίτσα, γεμάτη με τα απαραίτητα, όταν προσγειώθηκε στη Ρόδο το μόνο που είχε για να αλλάξει τα ρούχα του ταξιδιού ήταν τα δύο μπικίνι που μετέφερε στη χειραποσκευή της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 18χρονης, η βαλίτσα της καταστράφηκε λόγω του προβληματικού ιμάντα στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ, που προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά στα ρούχα, τα καλλυντικά και τις ηλεκτρονικές συσκευές που είχε πάρει μαζί της η Βρετανίδα. Όπως η ίδια ισχυρίζεται, τόσο οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας με την οποία ταξίδευε  όσο και το προσωπικό του αεροδρομίου αντιμετώπισαν την κατάσταση με παγερή αδιαφορία, δίνοντάς της απλώς μια δεύτερη βαλίτσα και τα υπολείμματα από τα κομματιασμένα και «αγνώριστα» ρούχα της και λέγοντάς της να «υποβάλει μια αίτηση online για αποζημίωση».

Έξαλλη η ίδια έσπευσε να καταγγείλει το αεροδρόμιο στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, λέγοντας ότι τόσο το αεροδρόμιο όσο και η αεροπορική εταιρεία της κατρέστρεψαν τις διακοπές αξίας 2.000 ευρώ, τις οποίες είχε πληρώσει η ίδια ως δώρο στον φίλο της για τα γενέθλιά του.

Πάντως η Βρετανίδα, η οποία βρίσκεται ακόμα στην χώρα μας, παρέλειψε να αναφέρει στην ανάρτησή της  αν προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά του αεροδρομίου ενώ δεν αποκάλυψε αν τελικά πέρασε την εβδομάδα των διακοπών της μόνο... με το μπικίνι της.


protothema.gr - July 03, 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More