Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2017

Έκπτωση 30% στα εισιτήρια της «Blue Star Ferries» για Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω

Σε μία προσπάθεια να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα συγκεκριμένα νησιά λόγω της προσφυγικής κρίσης.

Η «Blue Star Ferries» προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια όσον επιβατών επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές φέτος τα νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, στόχος της προσφοράς αυτής είναι να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί λόγω της προσφυγικής κρίσης σε νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, αλλά και να ενισχυθεί η τουριστική κίνηση για ορισμένους προορισμούς.

Η έκπτωση ισχύει από 15/06/17 έως 10/09/17 και αφορά σε όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς.

Ο Όμιλος Attica, μέλος του Ομίλου «Marfin Investment Group» (MIG), δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας με 13 επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία.


Πηγή: www.lifo.gr - Jun 08, 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More