Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

«Η άγνοια σκοτώνει» διαμηνύει στο Δήμο Ρόδου ο πρόεδρος της ΕΞΡ

Δριμεία επίθεση στη Δημοτική Αρχή Ρόδου, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Αντώνης Καμπουράκης.

Αφορμή για την έκρηξή του, αποτέλεσε δήλωση της Αντιδημάρχου Τουρισμού, Μαρίζας Χατζηλαζάρου, περί φαινομένων overbooking σε αρκετά ξενοδοχεία της Ρόδου, ήδη από τον Ιούνιο.

«Δυστυχώς, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, κάποιοι στη Δημοτική Αρχή συνεχίζουν, μετά από τρία χρόνια, να εξαντλούν την ενέργειά τους σε ρόλο αυτόκλητου σχολιαστή, αντί να καταπιαστούν με την προβολή του νησιού μας και την επίλυση των πολλών προβλημάτων που φρενάρουν τον τουρισμό».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, καταλογίζει ακόμη στη Δημοτική Αρχή άγνοια περί της λειτουργίας και των μηχανισμών της ξενοδοχείας.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Οι ξενοδόχοι της Ρόδου συμπορεύονται, με υψηλό αίσθημα πατριωτικής ευθύνης, με όλους τους παραγωγικούς Έλληνες, στην εθνική προσπάθεια για έξοδο από την κρίση. Μοχθούν με την ελπίδα η χώρα να πετύχει τους στόχους που έχουν επιβληθεί, για να ελαφρυνθεί η παράλογη φορολογία και να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους.

Δυστυχώς, μετά από τρία και χρόνια, κάποιοι στη Δημοτική Αρχή εξακολουθούν να εξαντλούν την ενέργειά τους σε ρόλο αυτόκλητου σχολιαστή, αντί να καταπιαστούν με την προβολή του νησιού μας και την επίλυση των πολλών προβλημάτων που φρενάρουν τον τουρισμό μας.

Το κάνουν δε χωρίς να έχουν καν καταφέρει ακόμη να κατανοήσουν τη λειτουργία και τους μηχανισμούς της ξενοδοχείας. Διακινδυνεύοντας και δυσφημώντας έτσι τις φιλότιμες προσπάθειες των συναδέλφων, να αντιπαρέλθουν τα εμπόδια της συγκλονιστικά μικρής σεζόν και των καθηλομένων χαμηλών τιμών, συγχέοντάς τες με δόλιες πρακτικές εξαπάτησης συνεργατών τουρ οπερέιτορς.

Λίγη περισσότερη προσοχή δε βλάπτει. Η άγνοια σκοτώνει….»


Πηγή:  ert.gr - Jun 14, 2017

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More