Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2017

Κρουαζιερόπλοιο 6.850 επιβατών περιμένει η MSC Cruises


Σχέδια για τα νέα της πλοία με χωρητικότητες-ρεκόρ στο χώρο της παγκόσμιας κρουαζιέρας (6.850 επιβάτες και 2.760 καμπίνες) ανακοίνωσε η MSC Cruises την περασμένη εβδομάδα σε τελετή στο Σαιν-Ναζαίρ της Γαλλίας.

Τα πλοία, βάρους 200.000 τόνων, τα πρώτα εκ των οποίων θα παραδοθούν το 2022, θα μπορούν να φιλοξενήσουν 70 περισσότερους επιβάτες σε σχέση με το προηγούμενο ρεκόρ χωρητικότητας που κατέχει το πλοίο Harmony of the Seas της Royal Caribbean (6.780 επιβάτες).

Το παγκοσμίου κλάσης φουτουριστικό σχήμα Y του πλοίου της MSC Cruises θα δίνει τη δυνατότητα να συναρπαστική θέα στη θάλασσα, σύμφωνα με την κατασκευάστρια, SFX France, ενώ θα έχει μεγαλύτερη επιφάνεια καμπινών με μπαλκόνι.

Η MSC το χαρακτηρίζει ως το πιο σύγχρονο και τεχνολογικά ανεπτυγμένο κρουαζιερόπλοιο, με αυξημένη σταθερότητα και υδροδυναμική.

Το μάκρος του θα φθάνει τα 1.080 πόδια, θα διαθέτει φιλικά στις οικογένειες χωριά, πανοραμικό πίσω κατάστρωμα και γυάλινο χώρο lounge στην πισίνα.

Τα σχέδια της εταιρίας περιλαμβάνουν 4 πλοία τέτοιου μεγέθους τα οποία θα παραδοθούν από το 2022 έως το 2026.

Μια γεύση από την εικόνα των πλοίων αποκαλύφθηκε στην εκδήλωση ενώπιον του γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και του υπουργού Οικονομίας, Bruno Le Maire.


tornosnews.gr - Jun 08, 2017 

http://www.tornosnews.gr/permalink/24980.html

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More