Τετάρτη, Μαΐου 03, 2017

Ρόδος & Κέρκυρα στους προορισμούς με το καλύτερο value για Βρετανούς

Ρόδος και Κέρκυρα είναι ανάμεσα στους προορισμούς που προσφέρουν το καλύτερο value σε all inclusive πακέτα για τους Βρετανούς τουρίστες αυτό το καλοκαίρι, με κόστος κάτω των 300 λιρών το άτομο, σύμφωνα με την πλατφόρμα σύγκρισης τιμών διακοπών TravelSupermarket.com.

Συγκεκριμένα, η Ρόδος προσφέρει πακέτα για διακοπές μιας εβδομάδας από 267 λίρες το άτομο με διαμονή σε ξενοδοχείων τριών αστέρων στις αρχές Ιουνίου. Επίσης, η Κέρκυρα προσφέρει πακέτα από 253 λίρες το άτομο με διαμονή σε ξενοδοχείων τριών αστέρων στις αρχές Ιουνίου.

Οι Βρετανοί που αναζητούν διακοπές στην Ίμπιζα και στην Costa Del Sol είναι μειωμένοι φέτος, ενώ αύξηση παρουσιάζουν οσοι ενδιαφέρονται για την Κέρκυρα, την Κρήτη και τη Ζάκυνθο, όπου οι τιμές είναι φθηνότερες αυτή τη χρονιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το κόστος διακοπών μιας εβδομάδας στην Αλάνια της Τουρκίας ξεκινά από 180 λίρες το άτομο με διαμονή all in σε ξενοδοχείο τριών αστέρων και άνω. Ενώ η περιοχή αυτή είναι η οικονομικότερη στην Τουρκία, πακέτα έως 250 λίρες το άτομο προσφέρουν επίσης το Μπόντρουμ και η Μαρμαρίδα.

Οι τιμές στη Μαγιόρκα, την οικονομικότερη επιλογη στις Βαλεαρίδες, ξεκινούν από 178 λίρες το άτομο, σε ξενοδοχείο τριών αστέρων το Μάιο. Το νησί είναι στους 3 κορυφαίους προορισμούς διακοπών των Βρετανών αυτό το καλοκαίρι. Εναλλακτικά, στα τέλη Αυγούστου, πακέτο με διαμονή σε ξενοδοχείων τριών αστέρων ξεκινα από 339 λίρες το άτομο.


Πηγή: tornosnews.gr - May 03, 2017


http://www.tornosnews.gr/permalink/24204.html

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More