Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Η TUI βράβευσε 38 ξενοδοχεία στη Ρόδο - Αναμένει 11% αύξηση τουρισμού στην Ελλάδα

Βραβεία σε 38 ξενοδοχειακές μονάδες της Ρόδου που ξεχώρισαν, όσον αφορά στις εγκαταστάσεις, το περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει και την παροχή υπηρεσιών απένειμε, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο του νησιού, η TUI Nordic.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τονίστηκε πως η TUI Nordic, προβλέπει 11% αύξηση στο τουριστικό ρεύμα για τη χώρα μας το 2017 από τις χώρες που εκπροσωπεί και ειδικότερα, στη Ρόδο το καλοκαίρι του 2017 αναμένεται να έρθουν από πάνω από 120 χιλιάδες τουρίστες.

Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει και το πώς βλέπουν οι τουρίστες που διακινεί, το νησί και τα ξενοδοχεία του.

Συγκεκριμένα, όσο αφορά στο δείκτη NPS (Net Promoter Score), που έχει να κάνει με το κατά πόσον οι επισκέπτες συστήνουν τον προορισμό και το ξενοδοχείο όταν επιστρέφουν στις χώρες τους, η Ρόδος παίρνει 33 πόντους, το οποίο θεωρείται αρκετά ικανοποιητικό.

Σε πολύ υψηλό ποσοστό όμως βρίσκεται και το λεγόμενο «hotel score», η βαθμολογία δηλαδή που βάζουν οι επισκέπτες στα ξενοδοχεία του νησιού, αφού στην κλίμακα από 1 μέχρι 10, η Ρόδος συγκεντρώνει ποσοστό 8,19 το οποίο θεωρείται πολύ καλό αφού είναι πάνω από το μέσο όρο των υπολοίπων προορισμών που δραστηριοποιείται η TUI Nordic.


(ΑΠΕ-ΜΠΕ) / iefimerida.gr - May 12, 2017

 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More