Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Paris Match: Οι 10 ομορφότερες ελληνικές παραλίες! - Οι δύο στη Ρόδο - 10 Photos

H λίστα με τις δέκα ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, σύμφωνα με τoν ιστότοπο Τripadvisor που βασίστηκε στις απόψεις κάποιων σέρφερ δημοσιεύτηκε από το γαλλικό περιοδικό Paris Match ως πρόταση στους αναγνώστες του.

Χωρίς εκπλήξεις, όλες οι παραλίες βρίσκονται σε νησιά. Δύο από αυτές στην Κρήτη δύο στη Μήλο και δύο στη Ρόδο.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το Ελαφονήσι στην Κρήτη,(φωτο άνω)  για τα κρυστάλλινα και ζεστά νερά, αλλά και για το φυσικό κάλλος των παραλιών, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται επίσης παραλία της Κρήτης και πρόκειται για την εξωτική λιμνοθάλασσα του Μπάλου στο Ακρωτήρι της Γραμβούσας στα Χανιά.

2 Λιμνοθάλασσα Μπάλου, Κρήτη
Ακολουθεί στην τρίτη θέση το Κλέφτικο της Μήλου, η παραλία του Αγίου Παύλου στη Λίνδο της Ρόδου, η διάσημη παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο, το ναυάγιο της Ζακύνθου, το Σαρακήνικο επίσης της Μήλου, το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, ο κόλπος Άντονι Κουίν στο Φαληράκι της Ρόδου και ο Μύρτος της Κεφαλονιάς.

3. Κλέφτικο, Μήλος

4. Αγιος Παύλος, Ρόδος
5. Σίμος, Ελαφόνησος
6. Ναυάγιο, Ζάκυνθος
7. Σαρακίνικο, Μήλος
8. Πόρτο Κατσίκι
9. Αντονι Κουίν, Ρόδος
10. Μύρτος, ΚεφαλλονιάΠάντως, η αγαπημένη παραλία των συντακτών του γαλλικού περιοδικού είναι το Κλέφτικο της Μήλου, γιατί όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα μπορεί κανείς να κολυμπήσει σε γαλαζοπράσινα νερά σε ένα φυσικό τοπίο μοναδικής ομορφιάς με φυσικές πέτρινες αψίδες και ασβεστολιθικά βράχια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ  / May 09, 2017


rodorama.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More