Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Ρόδος: Τεράστιο ενδιαφέρον για υιοθεσία του μικρού Άγγελου

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αποφασίσει η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου για το τι θα γίνει με το μικρό «Άγγελο» που βρέθηκε εγκαταλελειμμένος μέσα σε χαρτοκιβώτιο στην περιοχή των Πεύκων στη Νότια Ρόδο.

Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί η μητέρα του παιδιού, η Εισαγγελέας μετά και από σχετική πρόταση που γίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Περιφερειακού Νοσοκομείου της Ρόδου, είναι υποχρεωμένη από την νομοθεσία να αποφασίσει πού θα μεταφερθεί τελικά το νεογέννητο για να μεγαλώσει με ασφάλεια, στοργή και φροντίδα.

Το ενδιαφέρον των κατοίκων της Ρόδου για το μωρό είναι συγκινητικό, αφού χιλιάδες κόσμου έσπευσαν ή τηλεφώνησαν στην μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου της Ρόδου για να ζητήσουν πληροφορίες, τι χρειάζεται να προσφέρουν, ενώ δεκάδες οικογένειες αντίστοιχα ζήτησαν να το υιοθετήσουν.

Στο μεταξύ, το μωρό χαίρει άκρας υγείας και για την ώρα απολαμβάνει της στοργής και της φροντίδας του προσωπικού και των γιατρών του Περιφερειακού Νοσοκομείου της Ρόδου.

Οι έρευνες για την μητέρα του συνεχίζονται.


tvxs.gr - May 23, 2017

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More