Πέμπτη, Μαρτίου 16, 2017

Τόσκας: Από την Ελλάδα και ο φάκελος βόμβα στο ΔΝΤ - Υποτιθέμενος αποστολέας ο Κικίλιας - Video

Από την Ελλάδα είχε ταχυδρομηθεί το δέμα που εξερράγη στα γραφεία του Δ.Ν.Τ. και υποτιθέμενος αποστολέας φέρεται ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας.

Αυτό ανέφερε πριν από λίγο μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας υπογραμμίζοντας που έφερε διεύθυνση γραφείου που χρησιμοποιούσε ο κ. Κικίλιας στο παρελθόν. Ο κ.Τόσκας ανέφερε ακόμη πως ενημέρωσε για αυτήν την εξέλιξη τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ.

Ο κ. Τόσκας είπε, ότι δράστες αυτών των ενεργειών χρησιμοποιούν τα ονόματα πολιτικών προσώπων κατά την αποστολή των δεμάτων ως «ενέργεια προσβολής κατ' αυτούς του πολιτικού συστήματος» όπως είπε και τόνισε ότι «είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις καταστάσεις και κάνουμε ότι μπορούμε».

Ο κ.Τόσκας ανέφερε ακόμη πως είναι πρόωρο να βγάλουμε συμπεράσματα αυτή τη στιγμή αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες θα εξετάσουν το τι έγινε ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες ασφαλείας και ελέγχου.

Ως παραλήπτης του δέματα στο Παρίσι φέρεται ο διευθυντής ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ Τζέφρι Φρανκς.

Τόσκας στον ΑΝΤ1: Από την Ελλάδα και το δέμα στο ΔΝΤ - Υποτιθέμενος αποστολέας ο Κικίλιας - ΒΙΝΤΕΟ


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ότι και το δέμα που εξερράγη στο ΔΝΤ τραυματίζοντας μία υπάλληλο έχει σταλεί από την Ελλάδα. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι υποτιθέμενος αποστολέας του συγκεκριμένου πακέτου προς την έδρα του ΔΝΤ στο Παρίσι, ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, τον οποίο ενημέρωσε πριν από λίγο ο υπουργός.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Τόσκας-ΑΝΤ1 από Enikos_gr


Πηγή: enikos.gr  - Mar 16, 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More