Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Ένα εκ. ρώσοι τουρίστες αναμένονται στην Ελλάδα

Περισσότεροι Ρώσοι «ψηφίζουν» φέτος Ελλάδα για διακοπές και σπεύδουν να κάνουν έγκαιρα κρατήσεις καταλυμάτων για την ερχόμενη θερινή περίοδο, διπλασιάζοντας τον αριθμό των προκρατήσεων κατά τους πρώτους μήνες του έτους, όπως προκύπτει από τη Διεθνή Έκθεση ΜΙΤΤ 2017 (14-16 Μαρτίου).

Σε αυτήν, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) συμμετείχε με περίπτερο 805 τ.μ. και 33 συνεκθέτες και διακρίθηκε, από τη διοργανώτρια εταιρία ΙΤΕ, με το βραβείο της καλύτερης παρουσίας στη ΜΙΤΤ 2017.
 
Τον αυξημένο αριθμό προκρατήσεων επεσήμαναν οι τουριστικοί πράκτορες της Ρωσίας, που επισκέφτηκαν το περίπτερο, ενώ -σύμφωνα με το γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας- οι μετρήσεις στις τουριστικές διαδικτυακές πλατφόρμες αναζήτησης διακοπών, εμφανίζουν -αυτή τη στιγμή- το τουριστικό ρεύμα προς Ελλάδα να κινείται αυξητικά, τουλάχιστον κατά 20%, δημιουργώντας την προσδοκία, ο αριθμός των τουριστών να ξεπεράσει το 1.000.000.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Τρυφωνόπουλο «τα ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά αυτά μηνύματα από τη Ρωσία, είναι απόρροια της στοχευμένης στρατηγικής επικοινωνίας του υπουργείου Τουρισμού και της υπουργού, Έλενας Κουντουρά, την οποία υλοποιεί με εξαιρετική επιτυχία ο ΕΟΤ, αλλά και της επιτάχυνσης των διαδικασιών έκδοσης βίζας Σένγκεν στους Ρώσους πολίτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στη χώρα μας, ως αποτέλεσμα των ενεργειών του αρμόδιου υπουργείου Εξωτερικών». 


nooz - Mar 16, 2017
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More