Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Χιουμορίστας βομβιστής; Εκρηκτικό δέμα για Σόιμπλε με “αποστολέα” το ελληνικό ΥΠΟΙΚ!..


Ένα πακέτο που περιέχει ένα «εκρηκτικό μίγμα» που χρησιμοποιείται συχνά από πυροτεχνουργούς και θα μπορούσε να προκαλέσει «σοβαρούς» τραυματισμούς βρέθηκε στο ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών, στο Βερολίνο, όπως ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.

Το πακέτο, το οποίο εντοπίστηκε στο ταχυδρομικό γραφείο του υπουργείου, περιείχε ένα «εκρηκτικό μίγμα (…) που χρησιμοποιείται συχνά στην πυροτεχνουργία», ανέφερε η βερολινέζικη αστυνομία.

Αυτό το μίγμα «θα μπορούσε να προκαλέσει κατά το άνοιγμα του πακέτου σοβαρούς τραυματισμούς», σύμφωνα με την ίδια πηγή, που διευκρίνισε ότι το πακέτο συνεχίζει να εξετάζεται από τους αστυνομικούς που διεξάγουν την έρευνα και ότι ένας από τους στόχους είναι να εξακριβωθεί η προέλευσή του.

Η αστυνομία απομάκρυνε όλο το προσωπικό από την ταχυδρομική υπηρεσία του υπουργείου και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω από αυτό όταν εντοπίστηκε το πακέτο, που οι δυνάμεις επιβολής της τάξης αρχικά χαρακτήρισαν «ύποπτο».

Μια ακτινογραφία του πακέτου δεν επέτρεψε να προσδιοριστεί το περιεχόμενό του και μεταφέρθηκε ως ασφαλή χώρο, όπου διαπιστώθηκε πως η ουσία που περιείχε ήταν πράγματι επικίνδυνη.

 Έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό του άγνωστου αποστολέα του δέματος. Σύμφωνα πάντως με πηγές από την Γερμανία, που επικαλέστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο ΣΚΑΙ, ως αποστολέας του δέματος εμφανίζεται το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών.


AΠΕ-ΜΠΕ, ΣΚΑΙ Πηγή: mignatiou.com -Mar 15, 2017http://mignatiou.com/2017/03/chioumoristas-vomvistis-ekriktiko-dema-gia-soimple-me-apostolea-to-elliniko-ipik/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More