Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Κλείνουν για διάστημα δέκα ημερών κεντρικοί δρόμοι της Ρόδου

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων και Υποδομών Δήμου Ρόδου γνωστοποιεί ότι από το πρωί της Τρίτης 28 - 03 – 2017 στην πόλη της Ρόδου θα ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στον κόμβο των οδών Γρ. Λαμπράκη με Αμερικής.

Το τμήμα της οδού Αμερικής από τη συμβολή της με την 25ης Μαρτίου έως Γρ.Λαμπράκη και το τμήμα της οδού Γρ. Λαμπράκη από τη συμβολή της με την οδό Εθ. Δωδεκανησίων έως Σοφ. Βενιζέλου θα παραμείνουν κλειστά, για διάστημα περίπου (10) ημερών.

Ζητώντας την κατανόηση όλων, παρακαλούμε να επιδειχθεί η δέουσα προσοχή κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών και οι οδηγοί να ακολουθούν τις πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης καθώς θα απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα τμήματα αυτά των οδών.

Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Αμερικής με κατεύθυνση την οδό Γρ. Λαμπράκη θα στρίβουν υποχρεωτικά δεξιά στην 25ης Μαρτίου ενώ τα οχήματα που κινούνται επί της Λαμπράκη με κατεύθυνση προς Ακαδημία θα στρίβουν δεξιά επί της οδού Εθ. Δωδεκανησίων και θα συνεχίζουν επί της οδού 25ης Μαρτίου.

Πηγή: Η ΡΟΔΙΑΚΗ  - Mar 24, 2017

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More