Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2017

Χάπατον επιχρυσωμένο… και εύπεπτον - Του Βαγγέλη Παυλίδη


Επι τέλους! Επιβεβαιώθηκε αυτό που ξέραμε μα η ΝΔ απέφευγε να ομολογήσει για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε.
Λοιπόν, συνέντευξη στην TV του πρώην Ποταμίτη και νυν βουλευτή της ΝΔ Ιάσωνα Φωτήλα, υιού του Ασημάκη Φωτήλα υπουργού κάποτε του ΠΑΣΟΚ (για να μαθαίνουμε και τα πολιτικά σόγια).
Τον ρωτούν λοιπόν τον κύριο βουλευτή αν θα πάρει μέτρα η ΝΔ, σε περίπτωση που θα γίνει κυβέρνηση.
Θαυμάστε απάντηση. «Και να μην πετύχουμε τα προσδοκώμενα στην διαπραγμάτευση, τα δύσκολα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα για τον κόσμο γιατί θα έχουμε μια κυβέρνηση που επιτέλους θα κυβερνά τον τόπο. Αν μας κατσικωθούν οι ξένοι και μας πουν αυτά είναι τα μέτρα και δεν αλλάζουν, αναγκαστικά θα πρέπει να τα πάρουμε, γιατί δεν είναι εναλλακτική για την Νέα Δημοκρατία η αποχώρηση από την Ευρώπη».
Πόσο μου άρεσε αυτό το “εύπεπτα”! Θα τα πασαλείψουμε με σοκολάτα και σαντιγύ και θα κεράσουμε και μια σόδα για την χώνεψη. Απο κει και πέρα τα μέτρα μέτρα ό,τι και νάναι αυτά. Αναγκαστικά.
Χειρότερα όμως απο τα εύπεπτα μέτρα είναι η υποκρισία της αντιπολίτευσης που ευχαρίστως θα κάνει όλα εκείνα και περισσότερα για τα οποία κατηγορεί την κυβέρνηση. Αυτά, τα δικά μου συμπεράσματα. Τα δικά σας δικά σας.

ΥΓ. Περιμένουμε, χωρίς ελπίδα ομολογώ, εκτός απο την κριτική να μας πουν κάποια στιγμή τα σχέδιά τους και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.


pavlidiscartoons.com - Mar 27, 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More