Σάββατο, Αυγούστου 30, 2014

Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Νίκος Κόνσολας, ένας εξαίρετος άνθρωπος και επιστήμονας με ήθος

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε  η αναπάντεχη είδηση του θανάτου του γιατρού ΩΡΛ Νίκου Κόνσολα, αδελφού του βουλευτή Δωδ/σου Μάνου Κόνσολα, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Νίκος Κόνσολας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, που βρέθηκε μπροστά του ιδιαίτερα επιθετικός από τον φετινό Ιανουάριο.

Στο διάστημα αυτό ο Νίκος Κόνσολας αγωνίστηκε, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στην επάρατη αρρώστια. Υπήρξαν διαστήματα βελτίωσης της υγείας του, αλλά τον τελευταίο καιρό η εξέλιξη της αρρώστιας ήταν ραγδαία. Μέσα σε διάστημα μόλις 8 μηνών η μάχη χάθηκε – ήταν κυριολεκτικά άνιση.

Ο Νίκος Κόνσολας ως γιατρός και ως άνθρωπος χαρακτηριζόταν για το ήθος και την καλοσύνη του και άσκησε το ιατρικό λειτούργημα με ευθύνη και ξεχωριστή συμπάθεια προς τους αδύναμους συμπολίτες μας. Γιαυτό άλλωστε και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στη Ρόδο, αλλά και στην Κάρπαθο – την ιδιαίτερη πατρίδα του – καθώς και σε πολλούς άλλους Δωδεκανήσιους.

Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος με την μικροβιολόγο Μαρία Διακογιάννη με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, μια κόρη που τελείωσε την Ιατρική Σχολή και ένα γιο που τελείωσε το Πολυτεχνείο.

Η κηδεία του Νίκου Κόνσολα, ενός επιστήθιου και ειλικρινούς φίλου, που πάντα βρισκόταν δίπλα μας, θα γίνει το Σάββατο 30 Αυγούστου, στις 5 μ.μ., στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών (Κοιμητήριο).

πηγή :Rodosalarm


Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Rodorama.blogspot.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More