Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30, 2013

Θέλω στα μπουζούκια απόψε να τα σπάσεις

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 - Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος

Σε αυτή την τρέλα του ξεκατινιάσματος με κάθε τρόπο, με κάθε κόστος και συνήθως για λάθος λόγο, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δέχεται σφοδρή κριτική, στα όρια της ανθρωποφαγίας, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, για λίγο photoshop. 

Για μια φωτογραφία που τον δείχνει στα μπουζούκια να κραδαίνει ένα καπνογόνο και είναι προϊόν φαντασίας, αλλά πολύ θα θέλαμε να μην ήταν. 

Γιατί στην κριτική μας δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε δίκαιοι, ούτε καν σοβαροί. Αρκεί να ξεκατινιαζόμαστε και να γίνεται η σχετική πλάκα.

Συγνώμη που το χαλάω, αλλά και τι έγινε που πήγε ένας βουλευτής και μάλιστα και υπουργός στα μπουζούκια; Απαγορεύεται; Μήπως πήγε και δεν πλήρωσε; Μακάρι να έχει ο άνθρωπος τα χρήματα και τα κέφια και να πηγαίνει κάθε βράδυ αν αντέχει. Συγνώμη, αλλά δυσκολευόμαστε να συμμετέχουμε σε μια κριτική ενός πολιτικού προερχόμενη από μια φωτογραφία του στην Πάολα, η οποία ήταν μάλιστα και μοντάζ…
 
Ευτυχώς το ρεπορτάζ προστατεύει πάντα ένα Μέσο από τον κανιβαλισμό. Και εμείς στο UNFOLLOW δεν έχουμε προσωπικά με τον κ. Βαρβιτσιώτη και η κριτική μας απέναντί του καθόλου δεν περιλαμβάνει το τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του και με τι μουσική προτιμάει να διασκεδάζει. Όμως, μη γελιέστε, έχουμε προβλήματα με τον κ. Βαρβιτσιώτη. Και μάλιστα πολλά.

Έχουμε πρόβλημα με τον κ. Βαρβιτσιώτη γιατί, όπως έγραψε στο ρεπορτάζ του στο UNFOLLOW 22<<ΚΛΙΚ ΒΙΝΤΕΟ  ο Νίκος Τσακανίκας, στην προσπάθειά του να πείσει έλληνες εφοπλιστές να φέρουν τα καράβια τους πίσω με ελληνικές σημαίες, τους έταξε νομοσχέδιο που ετοίμαζε η κυβέρνηση με το οποίο θα μείωνε τους μισθούς στα πληρώματα των πλοίων.


Έχουμε πρόβλημα με τον κ. Βαρβιτσιώτη γιατί, ως γόνος πολιτικού, θα έπρεπε να είναι πιο συνετός και εγκρατής όταν δήλωνε με τη χαρακτηριστική ευκολία που του δίνει η κοινωνική του τάξη και η οικονομική του κατάσταση, «όσοι δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι, να πουλήσουν το σπίτι τους».


Ακόμη, έχουμε πρόβλημα με τον κ. Βαρβιτσιώτη εξαιτίας μιας ιστορίας που θα διαβάσετε τώρα για πρώτη φορά: Με τον τότε βουλευτή της ΝΔ είχαμε συνυπάρξει σε ένα debate με τίτλο «Ιδιωτικοποιήσεις Ώρα Μηδέν: Αξιοποίηση ή Εκποίηση;» την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012. Εκείνες τις ημέρες η κυβέρνηση ετοίμαζε πολυνομοσχέδιο με το οποίο θα χαρίζονταν γύρω στα 25 δις ευρώ στις τράπεζες, γιατί όπως είναι γνωστό οι τράπεζες, σε αντίθεση με όλες τις άλλες επιχειρήσεις, απαγορεύεται να χάνουν λεφτά διότι μαζί τους καταρρέουν οι οικονομίες των κρατών. Το τηλέφωνό του, μόνο κατά τη διάρκεια της κοινής μας παρουσίας στη συζήτηση, πρέπει να χτύπησε πάνω από έξι φορές. Στην άλλη γραμμή ήταν συνεχώς ο Ανδρέας Βγενόπουλος -και δύο φορές ο Άδωνις Γεωργιάδης, εισηγητής τότε στο εν λόγω νομοσχέδιο- και πιστεύω ότι ήταν κομματάκι δύσκολο να μιλούσαν για κάτι προσωπικό και όχι για το επικείμενο πολυνομοσχέδιο που αφορούσε και τον τραπεζικό κλάδο.
 
Ναι, λοιπόν έχουμε και εμείς τα θέματά μας με τον κ. Βαρβιτσιώτη, αλλά -συγχωρείστε μας- δεν περιλαμβάνουν ούτε πού διασκεδάζει ούτε την ποιότητα της διασκέδασής του ούτε φυσικά τι μουσική ακούει…



Από το :  unfollow.com

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More