Τρίτη, Απριλίου 30, 2013

Δύο τα ρεζιλίκια για τη Ρόδο - Προβλήματα στο αεροδρόμιο - Ξεχείλισαν οι κάδοι απορριμμάτων

Τελικά στη Ρόδο βάζουμε μόνοι μας τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας, υποβαθμίζοντας συνεχώς την εικόνα του νησιού μας στους ξένους επισκέπτες.
 

Το πρώτο ρεζιλίκι συντελέστηκε την Κυριακή στο αεροδρόμιο Διαγόρας, όπου αποδείχθηκε η πλήρης ανικανότητα ορισμένων υπευθύνων. 

Την Κυριακή έφτασαν στη Ρόδο περίπου 20.000 τουρίστες και οι πρώτες εικόνες που αντίκρισαν ήταν οι χειρότερες. Συγκεκριμένα, οι ιμάντες για την παραλαβή των αποσκευών δεν λειτουργούσαν, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να περιμένουν μέχρι και δύο ώρες για να τις παραλάβουν, ενώ ο κλιματισμός υπολειτουργούσε.
 

Στην κατάσταση αυτή αναφέρθηκε ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων Σωτήρης Δρακιού σε συνάντηση που είχε με τους αντιπεριφερειάρχες Φώτη Χατζηδιάκο και Λίτσα Φτακλάκη, με αφορμή την κινητοποίηση του κλάδου.
 

Το δεύτερο ρεζιλίκι συντελέστηκε χθες, όπου η Ρόδος μετατράπηκε σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο, καθώς δεν υπήρχαν καύσιμα για να κινηθούν τα απορριμματοφόρα. Τον προβληματισμό του για την απαράδεκτη χθεσινή εικόνα εξέφρασε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιάννης Περδίκης στον δήμαρχο Στάθη Κουσουρνά, ο οποίος και πίεσε τον εκπρόσωπο της ΕΚΟ να προμηθεύσει με καύσιμα το δήμο.
 

Σημειώνεται πως ο δήμος Ρόδου προχωρεί στην απευθείας μίσθωση απορριμματοφόρων και μηχανημάτων για να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες καθαριότητας. Θα μισθωθούν συγκεκριμένα 8 επανδρωμένα απορριμματοφόρα κι ένα τριαξονικό όχημα για 90 ημέρες.


Από  palmos-fm.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More