Δευτέρα, Απριλίου 29, 2013

Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο

Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο
Το νησί τον Ιπποτών αποφάσισε να επενδύσει στον φυσιολατρικό τουρισμό, ανοίγοντας πριν από λίγες μέρες το πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο, μετά την Κρήτη και τα Επτάνησα.

«Μπορώ να πω ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για το ξενοδοχείο από την Ελλάδα, γεγονός που εξέπληξε και εμάς. Οι πρώτοι μας πελάτες είναι Έλληνες και έφτασαν σήμερα το πρωί. Μετά τους Έλληνες, αυτοί που αναζητούν το site μας στο διαδίκτυο είναι οι Άγγλοι, έπονται οι Ιταλοί, οι Ρώσοι, οι Κινέζοι και τελευταίοι είναι οι Γερμανοί», τόνισε σε τοπικά μέσα η ιδιοκτήτρια, Καίτη Μπιλιά, και συμπληρώνει:

«Μπορώ να πω ότι οι κρατήσεις είναι ικανοποιητικές και ευελπιστούμε ότι η ζήτηση θα είναι μεγαλύτερη όσο πιο γνωστό γίνεται το ξενοδοχείο. Έχουμε στείλει ήδη ενημερωτικά έντυπα και email σε τουριστικά πρακτορεία και συλλόγους σε όλη την Ευρώπη και δεχόμαστε θετική ανταπόκριση».

Καταλήγοντας, η κ. Μπιλιά ξεκαθάρισε ότι «ως επιχείρηση απευθυνόμαστε κυρίως σε ζευγάρια. Θέλουμε να αποφύγουμε να υπάρχουν περισσότεροι άνδρες ή περισσότερες γυναίκες ώστε να νιώθουν πάντα άνετα οι φιλοξενούμενοί μας», σχολιάζει η ιδιοκτήτρια, Καίτη Μπιλιά.

Πηγή: now24.gr , enikos.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More