Τρίτη, Απριλίου 30, 2013

Εγώ, ο άνθρωπος του νέου Μεσαίωνα, ο συνωμοσιολόγος (άρθρο του Σ.Καλαμίτση)

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης, δικηγόρος .

Την 09.08.2011 χλεύαζα από τούτο εδώ το ιστολόγιο τον πολιτικό απατεώνα Βενιζέλο, ο οποίος μας διαβεβαίωνε ότι οι τραπεζικές καταθέσεις είναι εγγυημένες. Τί έγραφα την ημέρα εκείνη; 

Ότι η φοροεπιδρομή που είχε εξαπολυθεί έκτοτε και δη μόνον επί δικαίους κλιμακούμενη κάθε
λίγο και λιγάκι έχει αγγίξει τις τραπεζικές καταθέσεις, αφού η ανυπαρξία μισθού, περικομμένος μισθός, η πετσοκομμένη σύνταξη, η απώλεια ή μείωση μισθωμάτων, η αύξηση των τιμών, η συρρίκνωση των εισοδημάτων εν γένει μας αναγκάζουν να βάλουμε χέρι στα έτοιμα για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της αλητείας που μας κυβερνά. Άρα, οι τραπεζικές καταθέσεις δεν είναι καθόλου εγγυημένες.

Χθες άκουσα τον Κόκκινο Πάνο να δηλώνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση κουρέματος των καταθέσεων, αφού οι καταθέσεις έχουν ήδη κουρευτεί με όλους τους φόρους και τα χαράτσια που έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός τα τρία τελευταία χρόνια.

Αυτός ο άνθρωπος μας κυβερνά μαζί με τον Βενιζέλο. Καλά να πάθουμε.  

Αν αναλογισθούμε, μάλιστα, ότι σε σχετική δημοσκόπηση 1 στους 4 ερωτηθέντες απήντησε ότι η ακολουθούμενη μνημονιακή πολιτική είναι μια χαρά, δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα. 20% η ΝΔ και 5% το ΠΑΣΟΚ = 25% = ¼ + 50 έδρες = Έξοχα! Θα υπουργοποιηθούν τώρα και άφθαρτα πρόσωπα! Ποιός τη χάρη μας.

Η δημοκρατορική παράταξη στα πολύ επάνω της. 
Έδωσε και μαθήματα ήθους και σοβαρότητος προχθές στη Βουλή. Τους παρακολουθούσα και νόμιζα πως βρισκόμουν σε γάμο ή κηδεία ή βαφτίσια. Όλοι είχαν βρει την ευκαιρία να συζητήσουν με τον διπλανό τους. Μια οχλοβοή υψωνόταν και κάλυπτε τον ομιλούντα από του βήματος. Την αντιδιέστειλα μοιραίως με τη νεκρική σιγή που επικρατούσε στην Κυπριακή Βουλή την ημέρα που συζητούσε και έλεγε ΟΧΙ στο πρώτο σχέδιο των Γερμανών Νεοναζί. Τεράστια διαφορά. Όση η απόσταση από το ΝΑΙ έως το ΟΧΙ. 

Είναι δυνατόν αυτά τα τσουρούκια που ψήφισαν αβλεπί το 4ο Μνημόνιο να ενδιαφέρονται για το 75% του ελληνικού λαού;


Σωτήριος Καλαμίτσης
Φίλος του γιατρού Γωγούση

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More