Κυριακή, Μαρτίου 31, 2013

Θείος πυροβόλησε ανιψιό στην Απολακκιά για κτηματικές διαφορές!

oplo.jpg
Παρολίγον να είχαμε φονικό στην Απολακκιά για κτηματικές διαφορές. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του VERENA ενας 45χρονος μαζί με τον 22χρονο γιό του βρέθηκαν σε χωράφι της περιοχής της Απολακκιάς και ήρθαν σε σύγκρουση με έναν ανιψιό του πρώτου για κτηματικές διαφορές.Διεκδικούν ένα χωράφι. 

Ήρθαν στα λόγια και ο πατέρας φέρεται να πυροβόλησε τον 30χρονο ανιψιό χωρίς όμως να τον βρουν τα βόλια. Παράλληλα φέρεται να κτυπήθηκε και με ξύλο. 

Η υπόθεση αφορά τρία άτομα της ίδιας οικογενείας με καταγωγή απο Κάρπαθο και είναι και οι τρεις κτηνοτρόφοι.Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι.

Ο ανιψιός Γ.Κ 29 ετών κατήγγειλε λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι σήμερα στο Α.Τ Γενναδίου, οτι λογομάχησε με τον θείο του Φ.Κ σε μια αγροτική περιοχή της Απολακκιάς παρουσία και ξαδέρφου του 22 ετών.

Ο θείος σύμφωνα με την καταγγελία κτύπησε τον 29χρονο με ξύλο στα πόδια και του πέταξε και πέτρα.

Φεύγοντας ο ανιψιός, ο θείος του πήγε στο αυτοκίνητο του και έβγαλε μια καραμπίνα και πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος του χωρίς όμως να τον αγγίξει. 

Ο 29χρονος βοσκός πήγε προληπτικά στο Κ.Υ ενώ νωρίτερα κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ Γενναδίου. Στα πλαίσια του αυτοφώρου αναζητείται ο θείος του 29χρονου.


ΠΗΓΗ: Verena.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More