Κυριακή, Ιουλίου 29, 2012

Ένοπλος διακινούσε κοκαΐνη στη Ρόδο

 Ένοπλος διακινούσε κοκαΐνη στη Ρόδο
Με μια κυνηγετική καραμπίνα στο πλευρό του έκανε βόλτες στα στέκια τοξικομανών στην Ρόδο και διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης, ένας 52χρονος Έλληνας! Ο διακινητής είχε βρεθεί από μέρες στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ναρκωτικών και έπεσε στη «φάκα» στην περιοχή Αφάντου.
Οι αστυνομικοί εγκλώβισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος, τον ακινητοποίησαν και έκαναν έρευνα. Μέσα, βρήκαν το όπλο που κατείχε παράνομα και 15 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 12,9 γραμμαρίων. Στο σπίτι και σε δυο αποθήκες που διατηρεί ο δράστης κατασχέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 3,3 γραμμαρίων, μικροποσότητα άγνωστης χημικής ουσίας που εστάλη για εξέταση και δυο ζυγαριές ακριβείας.
Ο 52χρονος, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, είχε στην κατοχή του 1.276 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών και 12 κοσμήματα των οποίων η προέλευση ερευνάται και φαίνεται πως αποτελούσαν και αυτά ανταλλάγματα που του έδιναν οι χρήστες για την αγορά κοκαΐνης, σύμφωνα με το protothema.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More