Πέμπτη, Μαΐου 31, 2012

Αλλοδαποί σφαγιάζουν και τρώνε τα ζώα της Αθήνας


  • 66
     



ce450ca95f4f318ef642a3b7ee22f70a M 250x180 Αλλοδαποί σφαγιάζουν και τρώνε τα ζώα της ΑθήναςΣε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η Φιλοζωική Αθηνών μέσω της ιστοσελίδας της, επικαλούμενη ντοκουμέντα και φρικτό φωτογραφικό υλικό που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Σύμφωνα με την καταγγελία, εξαθλιωμένοι αλλοδαποί σφαγιάζουν σκύλους και άλλα ζώα, τα τεμαχίζουν και τα οδηγούν στην πυρά, προκειμένου να τραφούν με αυτά.
Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση:

“H Eλληνική Φιλοζωική Εταιρεία κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, αναφορά με την οποία ζητά την άμεση παρέμβασή της, ώστε να σταματήσει ο βάναυσος αφανισμός των ζώων της Αθήνας από αλλοδαπούς, προς βρώσιν.
Συνάνθρωποί μας, αλλοδαποί, μη έχοντας πλέον τα προς το ζην λόγω της οικονομικής κρίσης, σκοτώνουν με οποιονδήποτε τρόπο, όσα ζώα βρουν στο διάβα τους, προκειμένου να τραφούν με αυτά, οδηγώντας τη ζωή στο έσχατο σκαλοπάτι της.
Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία έλαβε σοβαρότατες καταγγελίες και υλικό που συνοδεύεται από φρικτές φωτογραφίες για το θέμα της σφαγής σκύλων, του τεμαχισμού τους και πώς οδηγούνται στην πυρά. Μάλιστα το φαινόμενο επεκτείνεται σε όλα τα ζώα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και τα δεσποζόμενα κι οι ιδιοκτήτες τους να ζουν με τον συνεχή φόβο ότι θα καταλήξουν στον πάγκο του χασάπη.
Επειδή το υλικό είναι άκρως ανατριχιαστικό και μη δημοσιεύσιμο, κρίναμε σκόπιμο να αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης η Εισαγγελία Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες. Το ίδιο θέμα πριν λίγους μήνες η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είχε καταγγείλει στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, στηριζόμενη σε τηλεφωνική καταγγελία μελών της για κρεμασμένους και γδαρμένους σκύλους την οδό Αγησιλάου προς πώληση, χωρίς άλλα αποδεικτικά στοιχεία.
Τις πρόσφατες για το ίδιο θέμα καταγγελίες καθώς και το υλικό που τις συνοδεύουν, λάβαμε από την εκπρόσωπό μας στη Σουηδία, ενώ το θέμα κάνει το γύρο του κόσμου, όπου εκτός της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας έχουν ενημερωθεί και δραστηριοποιούνται για τον τερματισμό αυτού του φρικτού φαινομένου και Οργανώσεις προστασίας των ζώων διεθνούς κύρους, για δυναμική συνεργασία”

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More